Privat- og erhvervsrådgivere i Vestjysk Bank giver god sparring til både private- og erhvervskunder

Foreningskonto


I Vestjysk Bank ønsker vi at understøtte og bakke op om det gode og frivillige foreningsarbejde i det øst-, midt- og vestjyske område.

Generelt om vores foreningskonto

Som foreningskunde i Vestjysk Bank får I:

  • Professionelt bestyrelsesværktøj via Unioo
  • Konti og kort efter behov
  • Netbank
  • Specialiseret rådgivningVores foreningskonto har pt. følgende rentesatser:

  • 0,25% om året for beløb til og med 100.000 kr.
  • 1,10% om året for den del af beløbet, der overstiger 100.000 kr. 

Renten er variabel.


Professionelt bestyrelsesværktøj

For at optimere arbejdet i bestyrelsen, får I adgang til Unioo, som er et bestyrelsesværktøj. Værktøjet hjælper jer med at samle og holde styr på de dokumenter, som vi som bank skal have adgang til for at overholde lovkrav fra Datatilsynet og Finanstilsynet. Derudover giver Unioo jer mulighed for automatisk kontingentopkrævning, billetsalg m.v.

Se mere om Unioo 


Kontakt os

Hør mere om at blive foreningskunde hos os ved at kontakte vores Foreningsservice på fs@vestjyskbank.dk eller tlf. 96 63 22 22.

Hør mere om foreningskonto

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.