Hvid og sort moderne villa med tagterrasse og stor have med blomsterbede og hvide lygter placeret i skoven.

Boligopsparing

Drømmer du om et hus med have eller måske din egen lejlighed? Så opret en boligopsparing nu og vær med til at sikre, at du har en passende udbetaling på minimum 5 procent, når boligen skal købes.

Tidligere har boligkøbere kunnet låne 100 procent af købesummen til et hus eller lejlighed - 80 procent i realkreditlån og de resterende 20 procent i banken. Men regler fra Finanstilsynet siger, at boligkøbere selv skal lægge en passende udbetaling på minimum 5 procent af købesummen fx. ved hjælp af en opsparing.


Attraktiv rente samt bonusrente og rabat på etableringsgebyr

Vi tilbyder en fordelagtig boligopsparing med en variabel rente på 1,75% for indestående under 100.000 kr. og 1,95% for indestående over 100.000 kr. Desuden får du en bonusrente på 0,75% p.a.

Udover de attraktive rentesatser kan du opnå en rabat på etableringsgebyret, hvis boligopsparingen har være oprettet i minimum et år, og der står minimum 75.000 kr. på kontoen. Rabatten udgør 3.000 kr.

Rentesatserne og rabatten er betinget af at:

  • ­Du har NemKonto hos Vestjysk Bank
  • Boligopsparingen udbetales til et godkendt formål


Er du interesseret i en boligopsparing, så kontakt din rådgiver eller book en uforpligtende snak om boligopsparing i formularen nedenfor.

Oftest stillede spørgsmål om boligopsparing

Kontoen kan oprettes af privatkunder mellem 0 og 35 år, som har deres NemKonto i Vestjysk Bank. Der kan oprettes én Boligopsparing pr. kunde, dog kan samlevende/ægtefæller max oprette én Boligopsparing.

Du kan indbetale op til 250.000 kr. på boligopsparingen, og der er ikke krav om minimumsindbetaling.

Du får 1,75% i variabel rente for indestående under 100.000 kr. og 1,95% i rente for indestående over 100.000 kr. Desuden får du en bonusrente på 0,75%.

Bonusrenten på vores boligopsparing er 0,75% p.a. Bonusrentebeløbet kan max udgøre 7.500 kr. Der beregnes ikke rentes rente af bonusrenten.

Der kan kun udbetales fra kontoen en gang, hvorefter kontoen lukkes.

Udbetaling af bonusrente og rabat på etableringsgebyr opnås, når opsparingen anvendes til køb eller opførelse af helårsbolig, andelsbolig eller fritidsbolig med finansiering gennem Vestjysk Bank og/eller et realkreditinstitut, der samarbejder med Vestjysk Bank. Der udbetales ikke bonusrente eller opnås rabat på etableringsgebyr ved forbedringer/om- og tilbygninger.

Hvis du fortryder og ikke ønsker at købe eller bygge hus, ændrer vi blot kontoen til en almindelig opsparingskonto uden omkostninger for dig. Retten til bonusrente og rabat bortfalder samtidig.

Hør mere om boligopsparing

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata