Carsten Skov Hansen er privatrådgiver i Vestjysk Bank og han smiler til kunde

Carsten Skov Hansen

Privatrådgiver, Grindsted

Boliglån

Få det bedste boliglån nemt og hurtigt. Vi har attraktive og fleksible boliglån, som kan bruges som restfinansiering i forbindelse med boligkøb eller ved til- eller ombygning af din eksisterende bolig.

Få hjælp til at finde det bedste boliglån

Hvid moderne villa i to plan set udefra med store vinduer, fliseindkørsel og træer i baggrunden

Hvornår bruges boliglån?

Når du køber hus, låner du typisk 80% af købesummen som realkreditlån, som er det billigste. Resten fordeles mellem et boliglån og en udbetaling, som du selv skal have sparet op. Udbetalingen skal typisk udgøre 5% af købesummen. Procent-satserne afhænger af, om du skal købe hus, lejlighed eller sommerhus. Skal du købe andelsbolig, skal hele beløbet finansieres som et boliglån (eller andelsboliglån, som mange siger). Boliglån kan også bruges, når du ønsker at renovere din nuværende bolig. Mange vælger i den forbindelse et prioritetskredit, som er et meget fleksibelt boliglån.

Den laveste rente på boliglån

Sammenligner du renten på boliglån på f.eks. Mybanker, vil du ofte opleve, at der ikke er en enkelt rentesats for boliglån. Renten afhænger af din økonomiske situation:

  • Din gæld
  • Din formue
  • Dit rådighedsbeløb
  • Hvilken sikkerhed du kan stille i boligen

Kort sat - jo mere sikkerhed i boligen og jo bedre økonomi, desto lavere vil renten på dit boliglån være. Se vores rentesatser i vores prisbog

Vestjysk Bank Privatraadgiver Carsten Skov Hansen Grindsted

Carsten er en af vores boligeksperter

Han ved en hel masse om bolig, boligfinansiering, boligkøb og selvfølgelig boliglån, så han kan hjælpe jer med at finde det lån, der passer bedst til jer.

Carsten Skov Hansen

Privatrådgiver, Grindsted

Sådan har vi hjulpet nogle af vores kunder

Par som har købt bolig og fået hjælp fra Vestjysk Bank

Vestjysk Bank hjalp os godt igennem vores huskøb

Min kæreste er skiftet til Vestjysk Bank, fordi vi skulle købe hus sammen. Vi valgte Vestjysk Bank som fællesbank, fordi jeg altid har været så tilfreds med banken, og fordi vi gerne vil have en bank i den by, vi bor. Desuden har vi fået god hjælp med huskøbet. Vores rådgiver hjalp os med at regne på, hvor meget vi kunne købe hus for, hvor stort vores rådighedsbeløb skulle være og hvilket lån, som var bedst og billigst for os. Efterfølgende tog vores rådgiver sig af det hele, så det har været nemt for os.”

— Lars Christensen, Skjern

Tilfredse kunder med køb af bolig gennem Vestjysk Bank

Huskøb i trygge hænder

Vi ved ikke så meget om økonomien i forbindelse med huskøb, så vi fik god hjælp af banken til at vælge lån. Vi har blandt andet fået et prioritetslån. Det giver os fleksibilitet i hverdagen – og det er meget vigtigt for os. Det er rart, at vi ikke behøver bekymre os om økonomien – vi føler os i trygge hænder.

Lenette og Finn, Videbæk

Fordele ved at vælge boliglån i Vestjysk Bank

Personlig og nærværende rådgivning

Hurtige svar

Hjælp hele vejen gennem forløbet

Konkurrencedygtige priser

3 spørgsmål vi ofte får om boliglån

Langt de fleste er meget opmærksomme på renten på deres boliglån. Renten er også vigtig, men endnu vigtigere er det at kigge på ÅOP, når du sammenligner boliglån flere forskellige steder. ÅOP viser de samlede udgifter ved lånet og ikke kun renten. Dvs. ÅOP medtager også oprettelsesomkostninger og løbende omkostninger.

Når man undersøger renten på boliglån, skal man også være opmærksom på, om det måske er realkreditlån, man burde undersøge i stedet for. De er nemlig oftest de billigste. Læs mere om realkreditlån eller book et møde og hør mere

Sammenligner du renten på almindelige boliglån og realkreditlån, er realkreditlån oftest de billigste. Grunden til det er, at realkreditselskabet (Totalkredit) får førstepant i din bolig, og derfor kan de tilbyde nogle attraktive renter. Du bør derfor altid låne alt det, du kan som realkreditlån (80% af prisen ved køb af hus og lejlighed). Resten kan du låne som boliglån. Vi hjælper dig gerne med at få både et realkreditlån og et boliglån.

Book et møde og hør mere

Der findes enormt mange forskellige lån og finansieringsmuligheder. Derfor tager vi dig i hånden og går igennem de muligheder og løsninger, der er bedst for dig - i forhold til dig og din situation. Du får dermed individuel rådgivning, som er tilpasset din økonomi.

Book et boligmøde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler et møde.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata