Heidi Maria Koch er privatrådgiver i Vestysk Bank og hjælper kunder i Horsens og omegn

Heidi Maria Koch 

Privatrådgiver, Horsens

Forsikringer

Få hurtig skadesbehandling, konkurrencedygtige priser og gode dækninger på dine private skadesforsikringer hos vores samarbejdspartnere på forsikringsområdet; Privatsikring og Vestjylland Forsikring.

Få et gratis forsikringstjek

Vil du have et godt tilbud på en eller flere af dine forsikringer, så tjek prisen hos Privatsikring og Vestjylland Forsikring.

Både Privatsikring og Vestjylland har

  • konkurrencedygtige priser
  • gode dækninger
  • hurtig skadesbehandling
  • høj kundetilfredshed


Du kan tegne forsikringer til hus, bil, indbo, rejse og ulykke mv.

Dine behov ændrer sig

Det er en god ide løbende at få tjekket, om dine forsikringer dækker dine behov. Måske er dækningen ikke fulgt med dit liv, eller måske betaler du for meget i dit nuværende forsikringsselskab? Få det tjekket hos en af vores samarbejdspartnere.

Dine fordele

Som kunde i Vestjysk Bank kan du få et gratis forsikringstjek hos én af de to forsikringsselskaber. Bestil blot et forsikringsmøde hos din rådgiver eller book et forsikringstjek via nedenstående formular. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt.

Book et forsikringstjek

Udfyld formularen. Så bliver du kontaktet direkte af forsikringsselskabet.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata