Kunde kigge på sin telefon hvor der står apple pay.

Hils på Apple Pay. Din iPhone er din nye pung.

Apple Pay er en enkel, sikker og anonym betalingsmetode. Fås nu på dine Apple-enheder.

Lige så nemt som det er hurtigt

Med Apple Pay kan du nemt og hurtigt betale med dit Vestjysk Bank-kort direkte fra din iPhone eller dit Apple Watch.

Sikre betalinger med Face ID

Apple Pay bruger de indbyggede sikkerhedsfunktioner i din Apple-enhed, herunder Face ID og Touch ID. De er designet sådan, at det kun er dig, der kan godkende betalinger.

Hurtigere end nogensinde at betale

Med Apple Pay bliver oplysninger som dit navn og din adresse automatisk udfyldt ved betaling. Aldrig før har det gået så hurtigt at betale.

Tilføj dit kort på et øjeblik

Apple Pay er kommet og er klar til brug på alle dine Apple-enheder. For at komme i gang skal du åbne Apple Wallet på din iPhone eller dit Apple Watch eller vælge Wallet & Apple Pay under Systemindstillinger på din iPad eller Mac. Så er du kun få tryk fra at bruge Apple Pay med dit Vestjysk Bank-kort.

Kom i gang med Apple Pay


Betal med ét tryk

I butikker
På iPhone skal du trykke to gange på sideknappen, godkende med Face ID, Touch ID eller din adgangskode og holde iPhone hen til læseren for at betale.
På Apple Watch skal du bare trykke to gange på sideknappen og holde dit ur hen til læseren for at gennemføre købet.

Online eller i apps
Når du køber online eller i apps, skal du trykke på -knappen, bekræfte dine fakturerings- og leveringsoplysninger og godkende med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.

Support? Vi hjælper gerne

Startproblemer eller spørgsmål til Apple Pay? Vi er altid hjælpsomme. Du ringer bare på 96 63 20 00, så finder vi ud af det.

Find din rådgiver her.