En rød og en sort bil kører ude på en vej i grøn skov mens solen skinner.

Bilopsparing

Drømmer du om at få din egen bil, eller vil du gerne hjælpe dit barn godt på vej med en bilopsparing? Så opret en bilopsparing nu og vær med til at sikre, at der er et beløb til udbetaling, når bilen skal købes.

Attraktiv rentesats, bonusrente og rabat på etableringsgebyr

Vi tilbyder en fordelagtig bilopsparing med en variabel rente på 1,75% samt en bonusrente på 0,75% p.a. Udover de attraktive rentesatser får du en rabat på etableringsgebyret, hvis bilopsparingen har være oprettet i minimum et år, og der står minimum 25.000 kr. på kontoen. Rabatten udgør 1.000 kr.

Bonusrenten og rabatten er betinget af at:

  • Du har NemKonto hos Vestjysk Bank.
  • Bilopsparingen udbetales til et godkendt formål.


Du har mulighed for at skifte din bilopsparing til en boligopsparing, hvis du måtte ønske det. Det opsparede bonusrentebeløb videreføres i så fald.

Er du interesseret i en bilopsparing, så kontakt din rådgiver eller book et gratis og uforpligtende møde nedenfor.

Vil du vide lidt om vores billån og elbillån?

Vi har også attraktive lån til elbiler og almindelige biler.

Oftest stillede spørgsmål om bilopsparing

Kontoen kan oprettes af privatkunder mellem 0 og 35 år, som har deres NemKonto i Vestjysk Bank. Der kan oprettes én bilopsparing pr. kunde, dog kan samlevende/ægtefæller max. oprette én bilopsparing.

Du kan indbetale op til 50.000 kr. på bilopsparingen, og der er ikke krav om minimumsindbetaling.

Bonusrenten på vores bilopsparing er 0,75% p.a. Bonusrentebeløbet kan max udgøre 2.500 kr. Der beregnes ikke rentes rente af bonusrenten.

Der kan kun udbetales fra kontoen en gang, hvorefter kontoen lukkes.

Udbetaling af bonusrente og rabat på etableringsgebyr opnås, når opsparingen anvendes til køb af bil med finansiering gennem Vestjysk Bank.

Hvis du fortryder og ikke ønsker at købe bil, ændrer vi blot kontoen til en almindelig opsparingskonto uden omkostninger for dig. Retten til bonusrente og rabat bortfalder samtidig.

Du får 1,75% i variabel rente på vores bilopsparing. Desuden får du 0,75% i bonusrente, hvis opsparingen bruges til et godkendt formål.

Hør mere om bilopsparing

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata