Forlystelsesparker med rutsjebane og frit fald.

Kom billigere i enten Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland


Vi er glade for igen i år at kunne invitere til familiedag. I år afholdes familiedagen i Djurs Sommerland og Fårup Sommerland i weekenden den 1. og 2. juni 2024.

Invitation

Vi vil gerne invitere til årets familiedage, som finder sted lørdag den 1. juni i Djurs Sommerland og søndag den 2. juni i Fårup Sommerland. I kan således selv bestemme, hvilken dag I ønsker billetter til.

OBS: Vær opmærksom på at få købt billetter til den rigtige dag, da billetterne ikke kan ombyttes, returneres eller bruges en anden dag, end den valgte. Det skyldes, at vi kun har et begrænset antal billetter til rådighed pr. dag.

Kig forbi Vestjysk Bank-området

Til familiedagen vil vi opfordre jer til at kigge forbi vores VIP-område, hvor vi byder på en kop kaffe og en lille is til børnene. Området har åbent kl. 11-17, og i dette tidsrum er der også mulighed for at møde vores maskot William.

Har du allerede sæsonkort til Djurs- eller Fårup Sommerland?
Har du allerede et sæsonkort, kan du alligevel sagtens deltage i vores familiedag. Du skal blot vise dit betalingskort fra Vestjysk Bank, når I kommer hen til os i VIP-området. 

Priser

Pris pr. person (3-100 år): 150 kr. (Normalpris 299-339 kr. pr. person). Bemærk børn til og med 2 år er gratis og skal ikke have billet.

På dagen kan du opgradere til sæsonkort, hvis I har lyst til det.

Betingelser for køb af billetter

  • Køb af billetter er kun for kunder med NemKonto i Vestjysk Bank.
  • Betal for billetterne med dit kort fra Vestjysk Bank.
  • I kan købe 6 billetter pr. husstand.
  • Billetterne kan ikke refunderes, ombyttes eller bruges en anden dag.
  • Billetterne sælges efter først til mølle-princippet.

Dine billetter sendes pr. mail umiddelbart efter købet

Efter bestillingen og betalingen af dine billetter, vil du få tilsendt dine billetter til den oplyste mailadresse. Disse billetter skal vises ved indgangen til parken.

Har du ikke modtaget dine billetter?

  • Vent 10 minutter
  • Tjek om mailen ligger i junkmail, spam eller uønsket post.
  • Tjek den rigtige mailadresse ;-) Billetterne er sendt til den mail, som du oplyste ved bestillingen.
  • Har du købt billetter til Djurs Sommerland? Så send en mail til info@djurssommerland.dk med de oplysninger, du brugte, da du bestilte billetterne.
  • Har du købt billetter til Fårup Sommerland? Så send en mail til info@faarup.dk eller ring på 9888 16000 med de oplysninger, du brugte, da du bestilte billetterne.

Køb dine billetter her

UDSOLGT: Djurs Sommerland, lørdag den 1. juni

Fårup Sommerland, søndag den 2. juni (OBS: Brug rabatkoden VestjyskBank2024)

OBS: Bor du langt fra Fårup og Djurs Sommerland? Husk at du også kan få rabat til en lang række andre forlystelser. Se rabataftalerne her.