Vestjysk Bank Aarhus

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

aarhus@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Aarhus
Åboulevarden 67
8000 Aarhus

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Regionsdirektør - Øst

Privatgruppe - Aarhus

Erhvervscenter Aarhus-Randers

Private banking

Services i filialen i Aarhus

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Aarhus

Tæt på dig i Aarhus

I Aarhus ligger vores afdeling på Åboulevarden. Du er altid velkommen til at kigge ind. Vi kender vores kunder. Og vi lytter til dem. Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Historien om en lokalbank

Historien om Vestjysk Bank Aarhus starter i 1986. I 1993 flyttede vi til Store Torv, og i 2005 slog vi dørene op på Åboulevarden 67. Efter fusionen med Aarhus Lokalbank i 2012, havde vi også en privatafdeling på Havnegade, men valgte i 2015 at lægge afdelingerne sammen, så vi alle sidder i lokalerne på Åboulevarden.

Dygtige og kompetente bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nemlig et af landets bedste netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Aarhus.

Lokal opbakning i Århus

For os er det vigtigt at dyrke sport. På alle niveauer. Og vi er med hele vejen fra nybegynder til professionel. Vores opbakning er stor. Vi er fan af foreningslivet og de frivillige, der står bag.

Der skal engagement og viljestyrke til. I hvert fald hvis du vil skabe et stærkt sammenhold og trygge rammer. Det vil vi. Velkommen i din lokale bank.