Årets Ildsjæl 2020

Det er ikke længere muligt at indstille kandidater til Årets Ildsjæl.

De fem nominerede til Årets ildsjæl

De fem nominerede til Årets ildsjæl 2020 er:

  • Lauge Perto Østergaard fra figurspilsforeningen 40K Aarhus - læs portræt
  • Metin Lindved Aydin fra Aarhus Syd Taekwondo og Egenvirksomhed.nu, som hjælper mennesker fra passiv forsørgelse til egen virksomhed - læs portræt
  • Huda Chaaban fra foreningen Palæstina Film Festival og Yallah.dk - læs portræt
  • Christophe Lukunku fra fodboldfællesskabet FC Habesha - læs portræt
  • Bente Toft fra Varmestuestrik Danmark - Aarhus Depotet - læs portræt

Der vil i Århus Stiftstidende løbende blive bragt et portræt af de fem nominerede, så du kan lære dem bedre at kende. Du kan følge med i portrætterne af de nominerede her på siden.

En jury bestående af folk fra Idrætssamvirket Aarhus, Aarhus Ungdommens Fællesråd og Danmarks Biblioteksforening vil afgøre, hvem der skal være Årets ildsjæl 2020.

Overrækkelse af prisen

Prisen "Årets Ildsjæl 2020" vil blive overrakt af rådmand Rabih Azad-Ahmad fra Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune. Prisoverrækkelsen var oprindelig planlagt til fredag 11. december kl. 15, men på grund af skærpede COVID-19 restriktioner i bl.a. Aarhus er overrækkelse af prisen udsat til efter 4. januar 2021.

Bag uddelingen

Årets ildsjæl er stiftet af Aarhus Kommunes Magistratsafdeling for Kultur og Borgerservice. Udover hæderen følger med prisen et kontant beløb på 25.000 kr., som er doneret af Vestjysk Bank. Århus Stiftstidende er mediepartner.

keyboard_arrow_up