Vestjysk Bank Brande

Ring til os fra kl. 8.30

97 14 81 00

Skriv til os

brande@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Brande
Storegade 5
7330 Brande

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Brande

Privatgruppe - Brande

Erhvervscenter Herning-Ikast

Private banking

Services i filialen i Brande

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling

Vestjysk Bank - din bank i Brande

Vi er tæt på dig i Brande

I Brande finder du vores filial lige midt i byen. Du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om dine planer og ønsker for fremtiden. Så kan vi også kigge på, hvordan vi kan gøre en forskel for din økonomi. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Sådan arbejder vi i Brande

I vores filial i Brande er service en af de ting, der prioriteres højt i forhold til kunderne. I praksis betyder det eksempelvis, at udover en venlig og imødekommende behandling, så skal kunden altid have lidt mere med hjem end forventet. Det kan være alt lige fra rettelse af forskudsopgørelsen i forbindelse med huskøb til en løsning, kunden ikke selv havde set eller en lille indflyttergave. Den gode service samt filialens tilgængelighed og muligheden for at få et hurtigt svar – giver glade og tilfredse kunder.


Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark, og vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Uanset hvor du er i dit liv, er vi din bank.

Hos os kan du få rådgivning om alt lige fra køb af ny bolig og bil til pension og investering. Vi tilbyder fleksible løsninger, som passer til dine behov.

Lokal opbakning i Brande

Vores medarbejdere i vores filial i Brande er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler.

Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Brande og omegn til glæde og gavn for alle os, som bor i lokalområdet. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.