Vestjysk Banks filial i Esbjerg

Vestjysk Bank Esbjerg

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

esbjerg@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Esbjerg
Torvegade 8
6700 Esbjerg

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Esbjerg

Privatgruppe - Esbjerg

Erhvervscenter Esbjerg

Private banking

Services i filialen i Esbjerg

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Esbjerg

Vi er tæt på dig i Esbjerg

Vores filial på Torvegade i Esbjerg ligger midt i byen. Du er altid velkommen til at kigge ind. Her kender vi nemlig vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Dygtige bankfolk

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi blandt de 10 største banker i Danmark. Hos os får du kompetent rådgivning gennem hele livet, uanset om det drejer sig om køb af bolig, pensionsopsparing, investering – eller alt det midt i mellem.

Lokal opbakning i Esbjerg

For os er fællesskabet vigtigt. Uanset om man mødes om sport eller andre interesser, så kan vi mere, når vi er sammen. Derfor bakker vi op om foreningslivet i Esbjerg og ikke mindst de mange frivillige, der står bag. For det kræver engagement og viljestyrke. I hvert fald hvis du vil skabe et stærkt sammenhold og trygge rammer. Det vil vi. Velkommen i din lokale bank.

Sådan arbejder vi

Der er ingen tvivl om, at vindermentaliteten er stærk i Esbjerg – også i Vestjysk Bank. I filialen bliver der arbejdet målrettet på at skabe løsninger, som skaber merværdi og fordele for kunderne. ”Teamånd” en meget vigtig værdi blandt kollegerne i Esbjerg filialen, og det kommer til udtryk ved en høj grad af fælles ansvarsfølelse for filialens opgaver og resultater. Uanset opgavens karakter hjælper kollegerne hinanden med et smil – og selvom arbejdsdagen er travl, er der altid plads til en sjov bemærkning.

Facade foto af Vestjysk Bank filial i Esbjerg