Vestjysk Banks filial i Farsø

Vestjysk Bank Farsø

Ring til os fra kl. 8.30

99 49 14 00

Skriv til os

farsoe@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Farsø
Nørregade 1
9640 Farsø

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Farsø

Privatgruppe - Farsø

Erhvervscenter Viborg-Farsø

Private Banking

Services i filialen i Farsø

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Farsø

Vi er tæt på dig i Farsø

Vores filial i Farsø ligger midt i byen. Du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om dine planer og ønsker for fremtiden. Så kan vi også kigge på, hvordan vi kan gøre en forskel for din økonomi. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Bankens nordligste filial

Bankens nordligste filial i Farsø er dybt forankret i lokalområdet. Størstedelen af medarbejdere bor selv i området og har været ansat i banken i mange år. Det har givet os en fasttømret gruppe, som kender hinanden godt og har en lang fælles historie.

Samtidig er vi opmærksomme på at tage godt imod nye kolleger og hjælpe dem med at blive en del af fællesskabet. Med en god portion humor er der et godt samarbejde på tværs af grupperne med fokus på at udnytte hinandens kompetencer bedst muligt.

Engagerede rådgivere

Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark, og vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Uanset hvor du er i dit liv, er vi din bank.

Hos os kan du få rådgivning om alt lige fra køb af ny bolig og bil til pension og investering. Vi tilbyder fleksible løsninger, som passer til dine behov.

Stor lokal betydning

I filialen i Farsø lever vi i den grad op til vores målsætning om at være en lokal engageret bank og benytter gerne aktiviteter og arrangementer i området til at vise flaget – både som sponsor og gennem vores medarbejderes involvering i foreningslivet som eksempelvis træner eller bestyrelsesmedlem.

Dermed har vi i filialen et stort kendskab til kunderne og det lokalsamfund, de færdes i. Netop på denne baggrund er der flere kunder, som er skiftet til Vestjysk Bank i Farsø.

Facade foto af Vestjysk Bank filial i Farsø