Vestjysk Bank Grindsted

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

grindsted@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Grindsted
Borgergade 3
7200 Grindsted

Åbningstider

Rådgivning:
Mandag - fredag: Efter aftale

Åben ekspedition:
Mandag - fredag: 10.00 - 13.00

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Grindsted

Privatgruppe - Grindsted

Erhvervscenter Vejle-Billund

Private banking

Services i filialen i Grindsted

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Grindsted

Vores fokus i Grindsted

Den gode stemning i Grindsted filialen smitter af på relationen til kunderne, som mødes med humor og ikke mindst nærvær og empati. Gennem dialog er der fokus på at lave gode løsninger, som skaber merværdi og fordele for kunderne.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark, og vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Uanset hvor du er i dit liv, er vi din bank. Hos os kan du få rådgivning om alt lige fra køb af ny bolig og bil til pension og investering. Vi tilbyder fleksible løsninger, som passer til dine behov.

Historien om en lokalbank

Historien om Vestjysk Bank er gammel, men i Grindsted blev vi først en del af den i 2021, hvor Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse fusionerede. Den Jyske Sparekasse blev grundlagt i 1872 under navnet Grindsted-Grene og Omegns Laane- og Sparekasse.

Lokal opbakning i Grindsted

I filialen i Grindsted lægger vi meget vægt på at engagere os i lokalsamfundet, fordi det ligger dybt i vores DNA som lokalbank. Vi benytter gerne aktiviteter og arrangementer i byen til at vise flaget – både som sponsor og gennem vores medarbejderes involvering i foreningslivet. Derfor har vi også et stort kendskab til kunderne og det lokalsamfund, de færdes i. Det giver et stærkt fundament for at vedligeholde langvarige kunderelationer samtidig med, at vi har et konstant fokus på at være lydhøre over for kundernes behov – og matche disse.