Vestjysk Bank Herning

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

herning@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Herning
Dalgasgade 29 B
7400 Herning

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Herning

Privatgruppe - Herning

Erhvervscenter Herning-Ikast

Private banking

Services i filialen i Herning

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Herning

Tæt på dig i Herning

I Herning ligger din lokale bank midt i byen på Dalgasgade 29 B. Men med mange p-pladser lige uden for døren. Vi kender og lytter til vores kunder. Det gør vi også gerne til dig. Du er velkommen både som privat- og erhvervskunde.

Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Dygtige og kompetente bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nogle meget dygtige eksperter indenfor bl.a. bolig, pension og investering, som vi trækker på. Og vores privat- og erhvervsrådgivere brænder for at gøre en positiv forskel for dig og din økonomi.

Vi bakker op i Herning

Vores engagement er stort. Også når det gælder sporten. Vi er fan af foreningslivet og de frivillige, der står bag. Og vi er glade, når vi kan støtte en lokal sportsklub og byens talenter. Vidste du, at vi fx støtter FC Midtjylland, HC Midtjylland, TræningsHusets Venner og Herning Blue Fox? Det er ikke tilfældigt. Vi ved nemlig, hvor vigtigt samspillet mellem vilje og teamwork er. I hvert fald hvis du vil skabe resultater. Det vil vi. Velkommen på vores hold i Vestjysk Bank Herning.