Vestjysk Banks filial i Horsens

Vestjysk Bank Horsens

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

horsens@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Horsens
Løvenørnsgade 13
8700 Horsens

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Horsens

Privatgruppe - Horsens

Erhvervscenter Horsens

Private Banking

Services i filialen i Horsens

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Horsens

Din bank i Horsens

Vores afdeling i Horsens ligger på Løvenørnsgade med gode parkeringspladser lige udenfor døren. Du er altid velkommen til at kigge ind. Her kender vi vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Sådan arbejder vi i Horsens

I filialen Horsens er kulturen præget af en høj grad af respekt og rummelighed. Medarbejderne anerkender hinandens forskellige synspunkter og kompetencer – og udviser empati i forhold til kollegernes personlige styrker, svagheder og udfordringer. Dermed er der skabt et godt grundlag for et sundt arbejdsklima, hvor der er en positiv stemning og plads til en sjov bemærkning i løbet af dagen. I forhold til kunderne har dialog og et godt samarbejde altid været omdrejningspunktet for at skabe gode og langvarige kunderelationer. Filialen har stort fokus på gode fleksible løsninger, der skaber tryghed og økonomisk overskud for kunderne.

Dygtige og engagerede rådgivere

Vi har en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi Danmarks 8. største bank. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har et fantastisk godt netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Horsens.

Lokal opbakning i Horsens

Vores medarbejdere i vores afdeling i Horsens er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler.

Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Horsens og omegn til glæde og gavn for alle os, som bor i lokalområdet. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.

Facade foto af Vestjysk Bank filial i Horsens