Vestjysk Bank Hvide Sande

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

hvidesande@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Hvide Sande
Bredgade 4
6960 Hvide Sande

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Hvide Sande

Privatgruppe - Hvide Sande

Erhvervscenter Ringkøbing

Private banking

Services i filialen i Hvide Sande

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Hvide Sande

Tæt på dig i Hvide Sande

I Hvide Sande ligger din lokale bank inde midt i byen. Hos os kender vi vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Historien om en lokalbank

Historien om Vestjysk Bank er gammel. Men i Hvide Sande blev vi først en del af den i 2008, da Vestjysk Bank og Ringkjøbing Bank fusionerede. Ringkjøbing Bank havde afdelinger i bl.a. Hvide Sande. Faktisk åbnede Hvide Sande afdelingen allerede i 1934 i et kontor på Sømandshjemmet i Hvide Sande.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nemlig nogle meget dygtige eksperter inden for bl.a. bolig, pension og investering.

Lokal opbakning

Vores medarbejdere er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler.

Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Hvide Sande. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub. Vidste du f.eks., at vi er hovedsponsor for Boldklubben Klitten?