Vestjysk Banks filial i Ikast

Vestjysk Bank Ikast

Ring til os fra kl. 8.30

97 15 52 55

Skriv til os

ikast@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Ikast
Østergade 21
7430 Ikast

Åbningstider

Rådgivning:
Mandag - fredag: Efter aftale

Åben ekspedition:
Mandag - fredag: 10.00 - 13.00

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Ikast

Privatgruppe - Ikast

Erhvervscenter Herning-Ikast

Private Banking

Services i filialen i Ikast

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Ikast

Tæt på dig i Ikast

Vi har et hold engagerende og nærværende rådgivere i vores filial i Ikast, som brænder for at hjælpe dig med din økonomi. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Sådan arbejder vi i Ikast

I vores filial i Ikast er service en af de ting, der prioriteres højt i forhold til kunderne. I praksis betyder det eksempelvis, at udover en venlig og imødekommende behandling, så skal kunden altid have lidt mere med hjem end forventet – og det kan være alt lige fra rettelse af forskudsopgørelsen i forbindelse med huskøb til en løsning, kunden ikke selv havde set eller en lille indflyttergave. Den gode service samt filialens tilgængelighed og muligheden for at få et hurtigt svar – giver glade og tilfredse kunder.

Dygtige bankfolk

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi Danmarks 8. største bank. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har et fantastisk godt netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Ikast.

Lokal opbakning i Ikast

Vores medarbejdere i vores filial i Ikast er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Ikast og omegn til glæde og gavn for alle os, som bor i lokalområdet. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.

Facade foto af Vestjysk Bank filial i Ikast