Vestjysk Bank Juelsminde

Ring til os fra kl. 8.30

76 25 53 60

Skriv til os

juelsminde@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Juelsminde
Rousthøjs Allé 8 
7130 Juelsminde

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Juelsminde

Privatgruppe - Juelsminde

Erhvervscenter Horsens

Private Banking

Services i filialen i Juelsminde

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Juelsminde

Tæt på dig i Juelsminde

Vores filial i Juelsminde ligger midt i byen. Du er altid velkommen til at kigge ind. Her kender vi vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Sådan arbejder vi i Juelsminde

I filialen Juelsminde er kulturen præget af en høj grad af respekt og rummelighed. Medarbejderne anerkender hinandens forskellige synspunkter og kompetencer – og udviser empati i forhold til kollegernes personlige styrker, svagheder og udfordringer. Dermed er der skabt et godt grundlag for et sundt arbejdsklima, hvor der er en positiv stemning og plads til en sjov bemærkning i løbet af dagen. I forhold til kunderne har dialog og et godt samarbejde altid været omdrejningspunktet for at skabe gode og langvarige kunderelationer. Filialen har stort fokus på gode fleksible løsninger, der skaber tryghed og økonomisk overskud for kunderne.

Engagerende og dygtige rådgivere

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi Danmarks 8. største bank. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har et fantastisk godt netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Juelsminde.

Vi støtter lokalt i Juelsminde

Vores medarbejdere i vores filial i Juelsminde er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler.

Derfor ligger det os meget på sinde at bakke op om foreningslivet i Juelsminde og omegn til glæde og gavn for alle os, som bor i området. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.