Vestjysk Bank Kolding

Ring til os fra kl. 8.30

76 33 03 00

Skriv til os

kolding@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Kolding
Haderslevvej 121
6000 Kolding

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Kolding

Privatgruppe - Kolding

Erhvervscenter Vejle-Billund

Private banking

Services i filialen i Kolding

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Udlevering af bestilt valuta

Vestjysk Bank - din bank i Kolding

Tæt på dig i Kolding

Vi er et hold engagerede og nærværende rådgivere, som brænder for at gøre en forskel for dig og din økonomi. Så tag en snak med os og få et gratis og uforpligtende tilbud på dine bankforretninger.

Engagerende og dygtige rådgivere

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi Danmarks 8. største bank. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har et fantastisk godt netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Kolding.

Vores fokus i Kolding

For at yde den bedst mulige rådgivning, bruger vi i høj grad de kompetencer, der er til rådighed i banken – både ved generel videndeling og gennem inddragelse af specialister inden for det pågældende fagområde. Det skaber tillid til os i banken og de produkter vi tilbyder. Samtidig er filialen i Kolding meget servicemindede og vi har fokus på, at vores kunder skal føle sig godt tilpas og velkommen i afdelingen. Ingen kunder er ens, og derfor ydes der individuel rådgivning og skabes fleksible løsninger til gavn for vores kunder.

Vi støtter lokalt

For os er det vigtigt at dyrke sport. På alle niveauer. Og vi er med hele vejen fra nybegynder til professionel. Vores opbakning er stor. Vi er fan af foreningslivet og de frivillige, der står bag. Der skal engagement og viljestyrke til. I hvert fald hvis du vil skabe et stærkt sammenhold og trygge rammer. Det vil vi. Velkommen i din lokale bank.