Vestjysk Banks filial i Lemvig

Vestjysk Bank Lemvig

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

lemvig@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Lemvig
Torvet 4-5
7620 Lemvig

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Lemvig

Privatgruppe - Lemvig

Erhvervscenter Holstebro-Lemvig

Private Banking

Services i filialen i Lemvig

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Lemvig

Tæt på dig i Lemvig

I Lemvig ligger din lokale bank på gågaden. Men med mange p-pladser uden for, som er forbeholdt vores kunder. Vi kender vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig. Du er velkommen både som privatkunde og erhvervskunde.

Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nogle meget dygtige eksperter indenfor bolig, pension og investering, som vi trækker på. Vi betjener både privat- og erhvervskunder i vores afdeling i Lemvig.

Lokal opbakning i Lemvig

Vores medarbejdere er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Lemvig og omegn. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub. Vidste du, at vi bl.a. støtter Lemvig-Thyborøn Håndbold, LGF og mange af lokalområdets foreninger og sportsklubber? Læs mere om vores sponsorater

Facade af Vestjysk Bank filial i Lemvig