Vestjysk Bank Ringkøbing

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

ringkoebing@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Ringkøbing
Torvet 2 
6950 Ringkøbing

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Ringkøbing

Privatgruppe - Ringkøbing

Erhvervscenter Ringkøbing

Private banking

Services i filialen i Ringkøbing

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Mønttæller
  • Døgnboks
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Ringkøbing

Tæt på dig i Ringkøbing

I Ringkøbing ligger din lokale bank på gågaden. Men med mange p-pladser ved bagindgangen.  Vi kender vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig. Du er velkommen både som privatkunde og erhvervskunde.

Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Historien om en lokalbank

Historien om Vestjysk Bank er gammel. Men i Ringkøbing blev vi først en del af den i 2008. Her fusionerede Vestjysk Bank og Ringkjøbing Bank. Ringkjøbing Bank blev stiftet i 1872 og flyttede i 1920 til de nuværende lokaler på Torvet i Ringkøbing.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nemlig nogle meget dygtige eksperter inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Ringkøbing.

Lokal opbakning

Vores medarbejdere er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Ringkøbing og omegn. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.

Vidste du, at vi f.eks. støtter Ringkøbing Håndbold, Rindum SU, Gymnastik i Ringkøbing, Rock i Ringkøbing og Velling Ungdoms- og Idrætsforening?