Vestjysk Banks filial i Thyborøn

Vestjysk Bank Thyborøn

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

thyboroen@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Thyborøn
Bredgade 2 
7680 Thyborøn

Åbningstider

Rådgivning:
Mandag - fredag: Efter aftale

Åben ekspedition:
Mandag - fredag: 10.00 - 13.00

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Lemvig

Privatgruppe - Thyborøn

Erhvervscenter Holstebro-Lemvig

Private Banking

Services i filialen i Thyborøn

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Thyborøn

Tæt på dig i Thyborøn

I Thyborøn ligger din lokale bank centralt i byen med front mod havneområdet. Men med mange p-pladser lige uden for døren. Vi kender vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Historien om en lokalbank

Historien om Vestjysk Bank Thyborøn er gammel. I 1975 byggede vi en ny afdeling i Thyborøn under navnet Nordvestbank. Tidligere drev vi i årtier bank fra mindre afdelinger i byen. I dag finder du os i en nyrenoveret og moderne bygning.

Fokus på fiskeri

Udover selve afdelingen, finder du også vores Fiskericenter på vores adresse i Thyborøn. Her har vi samlet en gruppe erhvervsrådgivere, som har specialiseret sig i rådgivning og finansiering af fiskerierhvervet. Læs mere om fiskeri her.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nogle meget dygtige eksperter indenfor bolig, pension og investering, som vi trækker på.

Lokal opbakning i Thyborøn

Vores medarbejdere er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Thyborøn. Og vi er glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.

Facade foto af Vestjysk Bank filial i Thyborøn