Vestjysk Bank Vejle

Ring til os fra kl. 8.30

75 72 51 11

Skriv til os

vejle@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Vejle
Havnepladsen 2
7100 Vejle

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Vejle

Privatgruppe - Vejle

Erhvervscenter Vejle-Billund

Private Banking

Services i filialen i Vejle

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling

Vestjysk Bank - din bank i Vejle

Tæt på dig i Vejle

Vores filial i Vejle ligger midt i byen. Du er altid velkommen til at kigge ind. Her kender vi vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Danmarks stærkeste lokalbank

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi efter fusionen med Den Jyske Sparekasse  Danmarks 8. største bank. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har et fantastisk godt netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Vejle.

Vores fokus i Vejle

For at yde den bedst mulige rådgivning, bruger vi i høj grad de kompetencer, der er til rådighed i banken – både ved generel videndeling og gennem inddragelse af specialister inden for det pågældende fagområde. Det skaber tillid til os i banken og de produkter vi tilbyder. Samtidig er filialen i Vejle meget servicemindede og vi har fokus på, at vores kunder skal føle sig godt tilpas og velkommen i filialen.

Vi støtter lokalt i Vejle

Vores medarbejdere i vores filial i Vejle er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Vejle og omegn til glæde og gavn for alle os, som bor i lokalområdet. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub.