Tilmelding til koncert

Oplev en hyldest til legenderne Kim Larsen og Shu-bi-dua med Den Røde Tråd

Vi vil gerne invitere dig til et brag af en koncert lørdag den 6. april. Her vil bandet Den Røde Tråd tage os med på en musikalsk rejse fyldt med hits fra Kim Larsen og Shu-bi-dua.

Det bliver en festlig aften med masser af fællessang og god stemning, når Den Røde Tråd giver koncert i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Der bliver mulighed for at synge med på alle de gode ørehængere fra Kim Larsen og Shu-bi-dua, som vi alle sammen kender.

Den Røde Tråd er et etableret kopiband på den danske musikscene, som har leveret fantastiske koncerter siden 2003.

Praktisk information

Koncerten afholdes lørdag den 6. april kl. 21.00 i Videbæk Idræts- og Fritidscenter Vestervang 28, 6920 Videbæk.

Koncerten varer indtil midnat, og herefter går festen videre med en DJ, der holder gang i dansegulvet frem til kl. 01.00.

Tilmelding

Vi har et begrænset antal billetter, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Du er velkommen til også at tilmelde en ven.

Tilmeldingsfristen er torsdag den 4. april.

Spisning

Der er mulighed for at tilkøbe en madbillet til 195 kr. og nyde en lækker buffet, inden musikken starter. Se mere her (husk at du kun skal købe madbilletten. Billetten til koncerten får du ved at tilmelde dig i formularen nedenfor.)

Tilmelding til koncerten

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata