Apple Pay - hurtig og sikker betaling med din iPhone

Brug Apple Pay og betal nemt, sikkert og hurtigt med din iPhone online eller ved én af de mange kontaktløse kortterminaler i Danmark og i udlandet.

Fordele ved Apple Pay

  • check Nem og hurtig betaling
  • check Sikkerheden er i top
  • check Kan bruges i både Danmark og udlandet
  • check Kan bruges både online og i stort set alle butikker

Apple Pay kan bruges på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. For at kunne bruge Apple Pay skal du desuden have et Visa/Dankort eller et Mastercard fra Vestjysk Bank og en iPhone 6 eller nyere, som er opdateret til iOS 11 eller en nyere version.

Du skal være 13 år for at få Apple Pay. 

Sikkerhed har første prioritet

Apple Pay er en sikker betalingsløsning, som sikrer, at dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne. Apple Pay gemmer ikke oplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag.

Desuden godkender du hvert køb med dit fingeraftryk (Touch ID) eller ansigtsgodkendelse (Face ID).

Sådan kommer du i gang med Apple Pay

Apple Pay kan bruges på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. For at kunne bruge Apple Pay skal du desuden have et Visa/Dankort eller Mastercard fra Vestjysk Bank og en iPhone 6 eller nyere, som er opdateret til iOS 11 eller en nyere version.

Er du allerede kunde og bruger vores Mobilbank, kan du hurtigt og nemt tilmelde dig via kortoversigten. Du trykker blot på ikonet ”Add to Apple Wallet” ud for dit kort og følger vejledningen. Husk at downloade den nyeste version af mobilbank.

Har du ikke mobilbank, kan du i stedet tilføje dit kort via Apple Wallet-appen på følgende måde og følge instruktionen:

  • check På iPhone skal du åbne Wallet-appen og trykke på +
  • check For at bruge Apple Watch skal du åbne Apple Watch-appen på din iPhone, vælge “Wallet & Apple Pay” og trykke på “Tilføj kredit- eller debetkort”
  • check På iPad skal du gå til Indstillinger, åbne “Wallet & Apple Pay” og vælge “Tilføj kredit- eller debetkort”.
  • check På MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger, vælge “Wallet & Apple Pay” og klikke på “Tilføj kort”.

Sådan betaler du med Apple Pay i butikker

I butikker betaler du ved at holde din iPhone over betalingsterminalen/kortlæseren, mens du har fingeren på touch-id. Ønsker du at bruge Face ID trykker du to gange på sideknappen, kigger kort på skærmen og holder din iPhone hen til betalingsterminalen/kortlæseren. På Apple Watch skal du trykke to gange på sideknappen og holde dit Apple Watch hen til betalingsterminalen/kortlæseren.

Betalingen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end din iPhone eller Apple Watch.

Sådan betaler du med Apple Pay online

Når du skal betale online og i apps, er Apple Pay også en hurtigere og mere sikker betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette konti eller udfylde omfattende formularer.

For at betale i apps og på websites vælger du blot Apple Pay ved kassen og gennemfører transaktionen.

Her kan du betale

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler.

Support? Vi hjælper gerne

Startproblemer eller spørgsmål til Apple Pay? Vi er altid hjælpsomme. Du ringer bare på 96 63 20 00, så finder vi ud af det.

Find din rådgiver her.

keyboard_arrow_up