Rabat på hotelophold og forlystelser

Få op til 25 procent rabat på billetter til en række forlystelses- og dyreparker i Danmark. Og rabat på hotelophold i Skandinavien og Europa.

Rabat på billetter til forlystelser

Ferien står for døren, og for mange betyder det ekstra tid med børnene. Som kunde i Vestjysk Bank kan du købe billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark med op til 25 procent rabat.

Køb billetterne allerede i dag. Du kan selvfølgelig også købe billetter til din familie. Billetterne er gyldige i 2018, så du bestemmer selv, hvornår du vil afsted.

Billetterne sælges via Forlystelsesportalen, som administreres af Affinion International.

Alt, du skal gøre for at købe billetterne med rabat, er at oprette dig som bruger på Affinions bookingside, og du er klar til oplevelser med hele familien.

Se alle forlystelsesparker

Rabat på dit hotelophold

Som kunde i Vestjysk Bank kan du opleve Europa med LB Citybreaks, der tilbyder en bred vifte af hotelophold i Skandinavien og Europa, som passer enhver pengepung.

Du kan for eksempel besøge Stockholm og opleve byens afslappede atomsfære. Du kan også nyde den fortryllende stemning ved havet i Barcelona eller besøge London for et ægte undergrunds-eventyr.

LP Citybreaks leveres i samarbejde med LP Mastercard & Affinion.

Log ind på Affinions bookingside, opret dig som bruger, og se alle destinationer og hoteller. Vælg dato, din drømmedestination, antal overnatninger og personer, og lad eventyret begynde.

Start rejsen her

 

keyboard_arrow_up