Hvad gør man, når alting bliver dyrere?

Det er der rigtig mange mennesker, som søger svar på i en tid med høj inflation, stigende renter og prisstigninger på alt lige fra el og varme til fødevarer. Derfor har vi netop afholdt et webinar om emnet – og du kan stadig nå at se det.

Se webinaret her

1200 kunder så med online, da vi tirsdag og onsdag afholdt webinar om den økonomiske situation, der lige nu påvirker danskernes privatøkonomi i større eller mindre grad. Marketsdirektør Mads Madsen og privatrådgiver og ungdomschef Dan Damgaard Rasmussen forklarede de mekanismer, der ligger bagved inflationen og kom med konkrete råd til, hvordan man kan imødegå de stigende udgifter.

- Vi oplever, at krisen fylder meget hos vores kunder, og derfor vil vi gerne gøre, hvad vi kan, for at vores kunder føler sig mere trygge i denne usædvanlige tid. Det handler i høj grad om at have styr på sit budget og vide, på hvilke poster stiger udgifterne, og hvad kan man selv gøre for at afhjælpe det, fortæller Dan Damgaard Rasmussen og fortsætter:

- Når man pludselig får en elregning ind ad døren, som er dobbelt så stor, som den plejer, kan det godt være lidt af en mavepuster. Så kan det måske give ro i maven at ringe til sin bankrådgiver og drøfte situationen og få nogle gode råd til at justere budgettet eller få øje på andre muligheder i sin økonomi.

Vær tro mod din investeringsstrategi

Marketsdirektør Mads Madsen satte blandt andet fokus på, at markedet altid går op og ned. Derfor skal man ikke skal gå i panik, hvis man har investeret sin opsparing, og kurserne lige nu falder.

- Det er vigtigt at holde hovedet koldt og være tro mod den investeringsstrategi, man har lagt i samarbejde med banken. For markedet skal nok rette sig igen. Derimod kan det ende med at blive dyrt, hvis man forsøger at time, hvornår man skal trække sig ud af markedet, for så risikerer man at gå glip af en fremtidig stigning, siger Mads Madsen.

Se eller gense webinaret

Vil du gerne se eller gense webinaret, er det tilgængeligt her:

Book et uforpligtende møde

Udfyld felterne. Så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up