Får du mest muligt ud af din opsparing?

Danskerne sparer op i disse år. Det viser tal fra Danmarks Statistik, og i Vestjysk Bank kan vi også se tendensen. Hvad med dig – får du mest muligt ud af din opsparing?

Vi anbefaler, at du af og til giver din opsparing et servicetjek. Det kan være, det er bedre at investere og få et højere afkast over tid eller måske skal du vælge en anden og mere attraktiv opsparingskonto i banken?

Webinar om opsparing og investering
Torsdag den 1. februar afholdte vi et webinar, hvor bankens formue- og investeringseksperter gav gode råd til dig, der har penge stående på en lønkonto eller allerede har en opsparing. De fortalte om forskellige muligheder, og hvad du skal være opmærksom på. 

Se webinaret

Vi optager altid vores live webinarer, så du har mulighed for at se eller gense webinaret her:  

Kontakt din rådgiver

Som Mads og Per fortæller på webinaret, vil vi anbefale dig at tage en snak med din rådgiver om dine ønsker og behov. Hvis du ønsker at investere, er det nødvendigt at få lavet en individuel investeringsprofilaftale for at få klarhed over din risiko og tidshorisont. Kontakt din rådgiver direkte på mail eller telefon eller book et uforpligtende møde i nedenstående formular. Så ringer vi til at dig og aftaler nærmere. 

 

Book et uforpligtende investeringstjek

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Vores investeringsprodukter

Information om investering

keyboard_arrow_up