Webinar: Bliv klogere på investering

Overvejer du at investere din opsparing? Eller er du måske allerede så småt begyndt at snuse til investeringsområdet?

Tilmeld dig her

Så vil vi gerne invitere dig til et spændende webinar, hvor bankens marketsdirektør Mads Madsen og ungdomschef Dan Damgaard Rasmussen vil fortælle om muligheder og faldgruber inden for investering.

Det seneste år er unges interesse for at investere steget betydeligt. Det skyldes blandt andet de negative renter, som med tiden vil forringe værdien af din opsparing, hvis du lader dine penge stå på en almindelig bankkonto. Men enhver investering indebærer også en risiko.

På webinaret vil du få gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at investere. Der er mange muligheder, og hvilken en, der er den rigtige for netop dig, afhænger af dine ønsker og drømme.

Uanset om du har erfaring med investering eller ej, så er du meget velkommen til at deltage i vores webinar. Vores udgangspunkt er, at alle skal kunne være med, og vi vil forklare tingene i et letforståeligt sprog.

Dato og tidspunkter

Webinaret afholdes onsdag den 12. maj. Du kan vælge mellem to forskellige tidspunkter:

  • check Kl. 15.30 til 16.15 (Fuldt booket)
  • check Kl. 17.00 til 17.45 (Få pladser)
  • check Kl. 19.30 til 20.15 (Fuld booket)

Tilmelding

Det er gratis at deltage i webinaret, men der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle princippet. Så tilmeld dig allerede nu – og senest den 10. maj i formularen nedenfor.

Tak for jeres store interesse

Sidste frist for tilmelding var 10. maj 2021.

Du vil modtage et link til webinaret i den mail, du oplyste ved tilmelding. 

keyboard_arrow_up