Tilmelding til webinar:

Vil du gerne have mere ud af din opsparing?

Overvejer du at investere din opsparing, og tænker du, at det måske er lidt svært at komme i gang med? Så er Investeringskonto Fri måske lige noget for dig. Det er en nem og enkel måde at lade dine penge arbejde for dig.

Tilmeld dig her

Vi vil gerne invitere dig til et spændende webinar, hvor du kan høre mere om dine muligheder med Investeringskonto FRI, og hvad det vil sige at investere. Vores udgangspunkt er, at alle skal kunne være med, så vi vil forklare tingene i et letforståeligt sprog.

Med Investeringskonto FRI bestemmer du

Din opsparing investeres ud fra dine ønsker og behov, og du har friheden til at overføre penge til din Investeringskonto FRI, når det passer dig. Du vælger selv om, du vil indbetale et éngangsbeløb og/eller løbende skyde penge ind på kontoen. Og du bestemmer selv, hvornår pengene skal hæves igen. Samtidig slipper du for at betale minusrente.

På webinaret vil der også være mulighed for at stille spørgsmål, og vi slutter af med en quiz, hvor der er præmier på højkant. Webinaret varer ca. 45 min.

Dato og tidspunkter

Er du blevet nysgerrig på ovenstående – og hvilke muligheder, der er for dig?

Så tilmeld dig vores webinar, som afholdes torsdag den 2. juni. Du kan vælge mellem to forskellige tidspunkter:

  • check Kl. 17.00 til ca. 17.45
  • check Kl. 19.00 til ca. 19.45

Tilmelding

Det er gratis at deltage i webinaret, men der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først til mølle-princippet. Tilmeld dig allerede nu – og senest den 30. maj i formularen nedenfor.

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er 30. maj 2022.

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up