Tilmelding til webinar: 

Om krigen i Ukraine og investeringsmarkedet her og nu

Tilmeld dig vores webinar onsdag den 17. maj kl. 17, hvor du blandt andet kan høre militæranalytiker Peter Viggo Jakobsen give sit syn på krigen i Ukraine og de fremtidige perspektiver.

Tilmeld dig her

I samarbejde med Sparinvest afholder vi et investeringswebinar, hvor du blandt andet kan blive klogere på investeringsmarkedet her og nu samt få indblik i, hvilke konsekvenser krigen i Ukraine har på markedet.  
 

Tilmelding og deltagelse

Det er gratis at deltage i webinaret, som afholdes onsdag den 17. maj kl. 17.00. Webinaret varer ca. 1 time, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne via en chat-funktion. 

På dagen modtager du et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone hjemme fra stuen – eller hvor du befinder dig.

Foredragsholdere 

Peter Viggo Jakobsen er cand.scient. pol. fra Århus Universitet og har en ph.d. i international politik og arbejder som lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet. 

Jesper Lundager er kundechef i Sparinvest og har stor indsigt i global økonomi og investeringsområdet generelt. Jesper vil primært tale om bæredygtige investeringer.

Mads Madsen er markedsdirektør i Vestjysk Bank og vil på baggrund af de øvrige indlæg tale om, hvilke investeringsløsninger vi har i Vestjysk Bank.

Vi håber, at du har lyst og mulighed for at deltage.  

Deltag i webinaret kl. 17.

Deltag i webinaret her (åbner i Teams)

 

keyboard_arrow_up