Tilmelding til webinar: 

Hvad betyder krigen i Ukraine for dine investeringsmuligheder?

Tilmeld dig vores webinar tirsdag den 30. august kl. 19, hvor du blandt andet kan høre militæranalytiker Peter Viggo Jakobsen give sit syn på krigen i Ukraine og de fremtidige perspektiver.

Se webinaret her

I samarbejde med Sparinvest afholder vi et investeringswebinar med krigen i Ukraine som tema.
 
Få indblik i Ruslands begrundelser for krigen mod Ukraine og et kvalificeret bud på, hvilke konsekvenser Danmark og resten af verdenen kan forvente på længere sigt. Militæranalytiker Peter Viggo Jakobsen og chefstrateg Frederik Engholm giver deres vurderinger af situationen og de fremtidige perspektiver for verdenssamfundet og for din egen privatøkonomi.
 
Netop krigen i Ukraine har været med til at skabe usikkerhed og kraftige udsving på de finansielle markeder. Det har mange private investorer desværre mærket på deres investeringer i 2022.
 

Tilmelding og deltagelse

Det er gratis at deltage i webinaret, som afholdes tirsdag den 30. august kl. 19.00. Webinaret varer ca. 1 time, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne via en chat-funktion. 

På dagen modtager du et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone hjemme fra stuen – eller hvor du befinder dig.

Foredragsholdere 

Peter Viggo Jakobsen er cand.scient. pol. fra Århus Universitet og har en ph.d. i international politik og arbejder som lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet. 

Frederik Engholm er chefstrateg i Sparinvest og har stor indsigt i global økonomi, politik og markeder. Frederik Engholms primære fokus ligger på at oversætte globale begivenheder og tolke på, hvordan det påvirker kapitalmarkederne og investeringer generelt.

Vi håber, at du har lyst og mulighed for at deltage.  

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet. Men du kan se eller gense webinaret her.

keyboard_arrow_up