Tilmelding til webinar

Sparer du nok op til din pension – og kan du leve det liv, du ønsker, når du holder op med at arbejde? Tilmeld dig vores webinar og få gode råd til, hvordan du kan optimere din pensionsopsparing.

Selvom der måske er lang tid til, at du ønsker at gå pension, er det en god idé, at du får kigget din pensionsopsparing efter i sømmene indimellem. Folkepensionsalderen er steget for mange mennesker, og din pensionsopsparing har stor betydning for din frihed til selv at beslutte, hvornår du vil forlade arbejdsmarkedet eller gå ned i tid.

Hvad kan du forvente?

Til dette webinar fortæller vi, hvordan du kan sammensætte din pensionsopsparing, så den passer til dine behov og ønsker for dit liv som pensionist. 

Du vil høre om dine muligheder og få konkrete eksempler på, hvad du vil få udbetalt som pensionist med en given pensionsindbetaling. Vi giver dig også et overblik over forskellige pensionsordninger, og hvordan de bliver udbetalt.

Efter indlæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål via en chat-funktion.

Indlægsholdere

Bankens pensionskonsulent Charlotte Berthelsen og formuerådgiver Per Nielsen er værter på webinaret. De har begge mange års erfaring med pensionsområdet og optimering af pensionsopsparinger.

Tid og sted

Webinaret bliver afholdt 24. oktober 2023 kl. 17.00 og varer ca. 45 minutter.

På dagen modtager du et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i webinaret, du skal blot tilmelde dig i nedenstående formular senest den 20. oktober 2023. Der er begrænset antal pladser til webinaret, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Deltag i webinaret her

Microsoft Teams-møde 
Deltag på din computer, mobilapp eller rumenhed 
Klik her for at deltage i mødet 
Meeting ID: 328 933 728 112 
Adgangskode: JKWqNi 
Download Teams | Deltag på internettet
Eller ring ind (kun lyd) 
+45 32 72 07 64,,297376186#   Denmark, Alle lokationer 
Telefonmøde-id: 297 376 186# 
Find et lokalt nummer | Nulstil pinkode 

 

keyboard_arrow_up