Vestjysk Bank Holstebro

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

holstebro@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Holstebro
Vestergade 1
7500 Holstebro

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Regionsdirektør - Vest

Privatgruppe - Holstebro

Erhvervscenter Holstebro-Lemvig

Private banking

Services i filialen i Holstebro

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Døgnboks
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Holstebro

Tæt på dig i Holstebro

I Holstebro ligger din lokale bank lige midt i byen. Men med mange p-pladser lige uden for døren. Vi kender vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig. Du er velkommen både som privatkunde og erhvervskunde.

Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro i automaten. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Historien om en lokalbank

Historien om Vestjysk Bank Holstebro er gammel. Den starter i 1887. Her går en flok lokale bønder sammen om at stifte en bank. Også kaldet Holstebro Landmandsbank. I 1969 bliver banken til Vestjysk Bank. Mest fordi banken ikke kun er for bønder men også for byboere.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10 største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har nogle meget dygtige eksperter indenfor bolig, pension og investering, som vi trækker på. Og vores rådgivere brænder for at gøre en positiv forskel for dig og din økonomi.

Lokal opbakning i Holstebro

Vores medarbejdere er en del af lokalsamfundet. De møder dig også uden for banklokalet - på gaden, til sportsarrangementer, og når de handler. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om foreningslivet i Holstebro og omegn. Og vi er oprigtigt glade hver gang, vi kan stå bag et arrangement eller støtte en lokal sportsklub. Vi er også med til at sætte Vestjylland på landkortet via vores sponsorater i den vestjyske håndboldelite. Læs mere om vores sponsorater.