Skift bank. Det kan være godt betalt

Måske kan du spare penge ved at skifte bank. Eller få en bedre rådgivning. Lad det komme an på en prøve. Book et uforpligtende møde og få et tilbud.

Book et møde med os

Det er nemt at skifte bank

Det eneste, du skal gøre, er at finde den rigtige bank. Men hvilken bank er bedst for dig? Er det vigtigt for dig med din egen rådgiver, eller at din bank ligger tæt på dit hjem?  

I Vestjysk Bank fokuserer vi på personlig og nærværende rådgivning, vi giver vores kunder hurtige og konkrete svar, og vores priser er yderst konkurrencedygtige. Fx. har vores realkreditlån fra Totalkredit  og vores generelle bankpriser flere gange fået tildelt bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

Desuden er vi en lokal bank, som bakker op om vores markedsområde. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os alle, at vores område udvikler sig aktivt og attraktivt til glæde for alle os, som bor her.

Er den bedste bank også den billigste bank?

Når du har fundet ud af, hvad du skal bruge din bank til, bør du sammenligne de banker, som passer til dig. Om bedst også er billigst afhænger helt af dine ønsker og din situation. Er du husejer eller ej, har du familie eller ej, har du midler at investere for, eller har du blot brug for en enkelt konto?

Sammenlign bankers priser på www.pengepriser.dk eller www.mybanker.dk

Hvorfor skal banksnak være så svært at forstå?

Det forstår vi heller ikke. Vi øver os i at aflive fagudtryk. Det bliver det måske ikke sjovere af — men i det mindste nemmere at forstå.

Book et møde med os

Dine fordele i Vestjysk Bank

  • check Personlig og proaktiv rådgivning
  • check Vi svarer hurtigt og enkelt
  • check Direkte telefonnummer og mail til din rådgiver
  • check Konkurrencedygtige priser og produkter
  • check Stort lokalt engagement

Så nemt bliver du kunde hos os

1.
Book et møde med en af vores rådgivere.

2.
Mødet tager typisk 1 time og handler om dig og din situation.

3.
Resten ordner vi (konti, kort, netbank og betalingsservice).

4.
Du får gratis bankskifte. Se hvad det dækker over her.

Gratis bankskifte

Når du skifter bank til os, får du det vi kalder gratis bankskifte. Det dækker overførselsgebyr for konti og depoter, stiftelsesprovision og lånesags- og dokumentgebyr. Det dækker ikke afgifter til staten, gebyrer til Værdipapircentralen og flytning af udenlandske værdipapirer, flytning af realkreditlån og flytning af pensionsordninger. 

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en rådgiver og hør mere om dine fordele ved at blive kunde hos os. Bestil et møde, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bestil et møde

Har du allerede talt med en rådgiver?

Vil du gerne være kunde og har du allerede talt med en rådgiver? Her kan du sende oplysninger og dokumenter sikkert til banken

Start

Gode råd fra Finansrådet

keyboard_arrow_up