6 grunde til at blive kunde 

God rådgivning og skarpe priser giver tilfredse kunder. Vestjysk Bank vinder Bedst i test på bankpriser og ligger i top på kundetilfredshed.   

1. Vi vinder topplaceringer

Vi er kåret som ”Bedst i test” på bankpriser af Forbrugerrådet Tænk Penge. Samtidig scorer kunderne også banken højt på kundetilfredshed.

Se undersøgelserne

2. Dine interesser er også vores

Vi rådgiver om det, der er bedst for dig og din økonomi. Faktisk passer vi godt på dine penge. Det tjener sig bedst for både dig og os.

3. Banksnak, der er til at forstå

Vi siger tingene, som de er. Fordi vi har respekt for dig og din økonomi. Både når der er godt nyt og dårligt nyt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

 

4. Betal mindst muligt

Du kan selv være med til at bestemme prisen for vores services. Prisen afhænger nemlig af, om du gør det selv. Eller om vi skal gøre det for dig.

Læs mere om gebyrfri hverdag 

5. Kundetilfredsheden er i top

Hør Daniel og Helle fortælle om deres renovering af det gule 70´er hus, eller Lenette og Finn, som ikke vidste, hvilket boliglån, der var bedst for dem. 

Hør deres historier

6. Det er nemt at skifte til os

Overvejer du at skifte bank? Måske kan du spare tusindvis af kroner. Du skal bare beslutte dig. Så tager vi os af alt det praktiske. Nemt og ligetil.

Det er gratis at skifte til osKontakt

Kontakt

Vind en iPad

Få vores nyhedsmail og deltag i lodtrækningen om en iPad.

Er du kunde?

Vind en iPad