God rådgivning og skarpe priser giver tilfredse kunder

Vestjysk Bank er tildelt Bedst i test på bankpriser af Forbrugerrådet Tænk Penge og ligger i top på kundetilfredshed. Kan vi også hjælpe dig?

Book et møde med os

Vi siger helst ikke nej

Vi vil hellere lægge planer end aflive drømme. Og vi hjælper dig gerne med at få råd til at leve det liv, du vil. For os handler det om at se muligheder.

Vores priser tåler sammenligning

Forbrugerrådet TÆNK Penge har tildelt os Bedst i test på bankpriser i både 2017 og 2018. Det kan også komme dig til gode. 25.000 kroner årligt i forskel. Det er, hvad en familie på to voksne og to børn i ejerbolig kunne spare om året ved at skifte fra den dyreste til den billigste bank.

Læs mere om testen her

Lasse Christensen

Privatrådgiver, Viborg

Hvorfor skal banksnak være så svært at forstå?

Det forstår vi heller ikke. Vi øver os i at aflive fagudtryk. Det bliver det måske ikke sjovere af — men i det mindste nemmere at forstå.

Book et møde med os

Sådan siger vores kunder om samarbejdet med os

Vi købte drømmehuset

Vores rådgiver troede på vores projekt og på os. Vi var ikke bare et nummer i rækken, som skulle passe ned i en kasse. Hun så på os, som de mennesker vi er — Steen og Jette — med en drøm om mere plads til udeliv.

— Jette og Steen, Isenvad

Vi købte drømmehuset

"Vores rådgiver troede på vores projekt og på os. Vi var ikke bare et nummer i rækken, som skulle passe ned i en kasse. Hun så på os, som de mennesker vi er — Steen og Jette — med en drøm om mere plads til udeliv".

— Jette og Steen, Isenvad

Nu er huset vores

Vores rådgiver i banken ser os som Helle og Daniel. Han ved, hvad der er vigtigt for os i livet, og hvordan vi vil bruge vores penge. Han satte de økonomiske rammer, og så havde vi plads til den kreative proces med at skabe vores hjem.

— Helle og Daniel, Holstebro

Nu er huset vores

"Vores rådgiver i banken ser os som Helle og Daniel. Han ved, hvad der er vigtigt for os i livet, og hvordan vi vil bruge vores penge. Han satte de økonomiske rammer, og så havde vi plads til den kreative proces med at skabe vores hjem".

— Helle og Daniel, Holstebro

Når nogen spørger os, så svarer vi

Som om det skulle være noget særligt at få svar på sine spørgsmål. Det er det heller ikke i vores verden. Vi vender tilbage til alle. Så hurtigt som muligt.

Så nemt bliver du kunde hos os

1.
Book et møde med en af vores rådgivere.

2.
Mødet tager typisk 1 time og handler om dig og din situation.

3.
Resten ordner vi (konti, kort, netbank og betalingsservice).

4.
Du får gratis bankskifte. Se hvad det dækker over her.

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en rådgiver og hør mere om dine fordele ved at blive kunde hos os. Bestil et møde, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bestil et møde

Har du allerede talt med en rådgiver?

Vil du gerne være kunde, og har du allerede talt med en rådgiver? Her kan du sende oplysninger og dokumenter sikkert til banken

Start

Gode råd fra Finansrådet

keyboard_arrow_up