Bolig+

Overvejer du at købe hus eller lejlighed? Som ny boligkunde i Vestjysk Bank, får du hurtigt din egen personlige rådgiver, som kan give dig tryghed, overblik og hjælp igennem hele boligkøbet.

Book et uforpligtende Bolig+ møde

Hvad er Bolig+?

Hurtigt svar og afklaring, egen rådgiver og hjælp under hele boligkøbet. Det er blot nogle af de ting, Bolig+ indeholder. Vi hjælper dig godt igennem hele boligprocessen, så du kan være tryg ved, at der bliver taget de rigtige beslutninger undervejs, og at du får det bedste realkreditlån og boliglån.

Med bolig+ får du:

  • check Hurtige svar og afklaring - kontakt indenfor 1 time i bankens telefontid
  • check Din egen personlige rådgiver, som hjælper dig igennem hele boligkøbet
  • check De bedste og mest optimale realkreditlån fra Totalkredit, som har fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler”
  • check Rådgivning og dialog omkring dine forsikringsdækninger ved dødsfald og mistet erhvervsevne

Maria Ebel

Privatrådgiver, Herning

Maria er en af vores boligrådgivere

Hun er klar til at hjælpe dig med at få overblik over din økonomi, så du ikke kun kan købe en bolig — men også får råd til at leve i den.

Book et Bolig+ møde

Se hvordan vi har hjulpet Anita og Michael

5 ofte stillede spørgsmål

Når du køber bolig, kan du normalt låne 80% som realkreditlån (hvilket er det billigste), samt 15% som et boliglån. Renten på boliglånet afhænger af din økonomiske situation, som fx. din gæld, formue, rådighedsbeløb samt hvilken sikkerhed, du kan stille. De resterende 5% skal du selv have sparet op.

Læs mere om boliglån

Book et Bolig+ møde og hør, hvad vi kan tilbyde. Vi svarer indenfor én time.

 

Når du skal vælge, hvilket realkreditlån, du ønsker, skal du overveje, om du ønsker et lån med en fast og en variable rente. Du skal også overveje, om du vil have et realkreditlån med eller uden afdrag og hvor lang tid, du vil låne pengene (lånets løbetid). Det er alle sammen faktorer, som påvirker renten på lånet.

Historisk set er renten på de variabelt forrentede realkreditlån lavest. Men du løber også en risiko ved at vælge et variabelt lån, da renten pludselig kan stige.

Læs mere om realkreditlån her.

Book et Bolig+ møde og hør, hvad vi kan tilbyde. Vi svarer indenfor én time.

Ja, det kan du.

Du kan også altid booke et gratis og uforpligtende boligmøde, hvor vi tager en snak om dig og din situation. Her kan vi også få en snak om valg af boliglån, realkreditlån og hvor meget du kan købe bolig for.

Book et Bolig+ møde og hør, hvad vi kan tilbyde. Vi svarer indenfor én time.

Du får et mødereferat og en plan for, hvordan du kommer videre med dit boligkøb. Efter 1-2 uger kontakter vi dig og hører, om du har brug for hjælp til at komme videre.

Nej, på ingen måde. Det er uforpligtende at holde møde med os. Det eneste, du risikerer, er en god kop kaffe.

Book et gratis og uforpligtende Bolig+ møde

Har du brug for hjælp til dit boligkøb, renovering, nybyggeri eller til at finde det bedste boliglån? Så udfyld formularen. Så ringer vi til dig inden for en time i bankens åbningstid.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Det siger vores kunder om os

keyboard_arrow_up