Prioritetslån

Med et prioritetslån får du både en fleksibel måde at låne penge på og en fleksibel mulighed for at betale lånet tilbage på.

Hvad er et prioritetslån?

Et prioritetslån er en kombination af en udlånskonto og en indlånskonto. Du får en attraktiv udlånsrente, hvor renten afhænger af lånets størrelse i forhold til ejendommens værdi.

Pengene fra prioritetslånet bliver overført til den tilknyttede indlånskonto. Renten på både indlånet og udlånet er variabel.

Fordele ved prioritetslån

Den største fordel ved prioritetslånet er fleksibiliteten. Du får både en fleksibel måde at låne penge på og en fleksibel mulighed for at betale lånet tilbage på.

Prioritetslånet kan bruges til både køb af bolig, istandsættelse eller ombygning.

Hvorfor vælge et prioritetslån?

Prioritetslånet giver dig større råderum i din daglige økonomi ved at investere i din friværdi. Har du frie midler, vil du kunne samle dem på den tilhørende indlånskonto og opnå en høj rente. Vi stiller ingen betingelser for, hvad du skal bruge pengene fra lånet til, men det kunne eventuelt være at:

  • check kombinere realkredit-finansieringen af din bolig med et fleksibelt lån
  • check frigøre friværdi til eksempelvis drømmerejsen – eller en økonomisk reserve fremadrettet
  • check indfri af anden og dyrere gæld
  • check give arveforskud eller anden økonomisk hjælp til dine nærmeste.

Hvad kan et prioritetslån bruges til?

Du kan bruge prioritetslånet som et alternativ til et realkreditlån eller i kombination med et realkreditlån. Ønsker du at få udbetalt en del af din friværdi i boligen og i stedet have kontanter på kontoen, er prioritetslånet også en god mulighed.

Få svar på om prioritetslån er noget for dig

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler nærmere.

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up