Nu kan du spare dobbelt så meget op på børneopsparingen

Loftet for indbetaling er hævet, så du kan indbetale op til 6.000 kr. om året,- i alt 72.000 kr.

Nye regler betyder, at du nu kan spare dobbelt så meget op på en børneopsparing, og dermed give dit barn eller barnebarn en ekstra god start på voksenlivet eksempelvis til kørekort, indskud i en lejlighed, et studieophold i udlandet eller noget helt andet.

Årlig indbetaling op til 6.000 kr.

Du kan nu indbetale op til 6.000 kr om året på en børneopsparing. Dog maksimalt 72.000 kr. i alt.  Hvert barn kan kun have én børneopsparing, og pengene er bundet, indtil barnet fylder 14 år. Der skal ikke betales skat af renter og afkast på en børneopsparing.

Opsparing eller investering?

På grund af det lave renteniveau får du ikke meget ud af at have dine penge til at stå på en almindelig børneopsparingskonto i banken. Investering er derfor blevet et interessant alternativ for mange – også ved børneopsparing. Historisk set har det givet et højere afkast at investere børneopsparingen fremfor at have pengene stående på en konto.

Der er dog altid en vis risiko ved at investere, men vælger du at investere børneopsparingen gennem vores pensionspulje-koncept, hvor vi tager os af det hele, spredes investeringerne. Dermed minimeres risikoen for tab.

Tag en snak med os, så giver vi dig overblik over dine muligheder.

Book en snak om børneopsparing

Så finder vi ud af, om investering af børneopsparing er noget for dig.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up