Bilopsparing

 Drømmer du om at få din egen bil, eller vil du gerne hjælpe dit barn godt på vej med en bilopsparing? Så opret en bilopsparing nu og vær med til at sikre, at der er et beløb til udbetaling, når bilen skal købes.

Bonusrente og rabat på etableringsgebyr

Vi tilbyder en fordelagtig bilopsparing med en bonusrente på 0,75% p.a. Udover bonusrenten får du en rabat på etableringsgebyret, hvis bilopsparingen har være oprettet i minimum et år, og der står minimum 25.000 kr. på kontoen. Rabatten udgør 1.000 kr.

Bonusrenten og rabatten er betinget af at:

  • Du har NemKonto hos Vestjysk Bank.
  • Bilopsparingen udbetales til et godkendt formål.

Du har mulighed for at skifte din bilopsparing til en boligopsparing, hvis du måtte ønske det. Det opsparede bonusrentebeløb videreføres i så fald.

Er du interesseret i en bilopsparing, så kontakt din rådgiver.

Oftest stillede spørgsmål om bilopsparing

Kontoen kan oprettes af privatkunder mellem 0 og 35 år, som har deres NemKonto i Vestjysk Bank. Der kan oprettes én bilopsparing pr. kunde, dog kan samlevende/ægtefæller max. oprette én Bilopsparing.

Du kan indbetale op til 50.000 kr. på bilopsparingen, og der er ikke krav om minimumsindbetaling.

Bonusrenten på vores bilopsparing er 0,75% p.a. Bonusrentebeløbet kan max udgøre 2.500 kr. Der beregnes ikke rentes rente af bonusrenten.

Der kan kun udbetales fra kontoen en gang, hvorefter kontoen lukkes.

Udbetaling af bonusrente og rabat på etableringsgebyr opnås, når opsparingen anvendes til køb af bil med finansiering gennem Vestjysk Bank.

Hvis du fortryder og ikke ønsker at købe bil, ændrer vi blot kontoen til en almindelig opsparingskonto uden omkostninger for dig. Retten til bonusrente og rabat bortfalder samtidig.

Hør mere om bilopsparingen

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.

keyboard_arrow_up