Boligopsparing

 Drømmer du om et hus med have eller måske din egen lejlighed? Så opret en boligopsparing nu og vær med til at sikre, at du har en passende udbetaling på minimum 5 procent, når boligen skal købes.

Tidligere har boligkøbere kunnet låne 100 procent af købesummen til et hus eller lejlighed - 80 procent i realkreditlån og de resterende 20 procent i banken. Men regler fra Finanstilsynet siger, at boligkøbere selv skal lægge en passende udbetaling på minimum 5 procent af købesummen fx. ved hjælp af en opsparing.

Bonusrente og rabat på etableringsgebyr

Vi tilbyder en fordelagtig boligopsparing med en bonusrente på 0,75% p.a. Udover bonusrenten kan du opnå en rabat på etableringsgebyret, hvis boligopsparingen har være oprettet i minimum et år, og der står minimum 75.000 kr. på kontoen. Rabatten udgør 3.000 kr.

Bonusrenten og rabatten er betinget af at:

  • ­Du har NemKonto hos Vestjysk Bank.
  • Boligopsparingen udbetales til et godkendt formål.

Er du interesseret i en boligopsparing, så kontakt din rådgiver eller book en uforpligtende snak om boligopsparing i formularen nedenfor.

Oftest stillede spørgsmål om boligopsparing

Kontoen kan oprettes af privatkunder mellem 0 og 35 år, som har deres NemKonto i Vestjysk Bank. Der kan oprettes én Boligopsparing pr. kunde, dog kan samlevende/ægtefæller max oprette én Boligopsparing.

Du kan indbetale op til 250.000 kr. på boligopsparingen, og der er ikke krav om minimumsindbetaling.

Bonusrenten på vores boligopsparing er 0,75% p.a. Bonusrentebeløbet kan max udgøre 7.500 kr. Der beregnes ikke rentes rente af bonusrenten.

Der kan kun udbetales fra kontoen en gang, hvorefter kontoen lukkes.

Udbetaling af bonusrente og rabat på etableringsgebyr opnås, når opsparingen anvendes til køb eller opførelse af helårsbolig, andelsbolig eller fritidsbolig med finansiering gennem Vestjysk Bank og/eller et realkreditinstitut, der samarbejder med Vestjysk Bank. Der udbetales ikke bonusrente eller opnås rabat på etableringsgebyr ved forbedringer/om- og tilbygninger.

Hvis du fortryder og ikke ønsker at købe eller bygge hus, ændrer vi blot kontoen til en almindelig opsparingskonto uden omkostninger for dig. Retten til bonusrente og rabat bortfalder samtidig.

Hør mere om boligopsparing

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.

keyboard_arrow_up