Forsikringer

Få hurtig skadesbehandling, konkurrencedygtige priser og gode dækninger på dine private skadesforsikringer hos vores samarbejdspartnere på forsikringsområdet; Privatsikring, Vestjylland Forsikring og Købstædernes Forsikring.

Få et gratis forsikringstjek

Vil du have et godt tilbud på en eller flere af dine forsikringer, så tjek prisen hos Privatsikring, Vestjylland Forsikring (for dig som bor i Midt- og Vestjylland) eller Købstædernes Forsikring (for dig som bor i Østjylland samt Fyn og Sjælland).

Både Privatsikring, Vestjylland og Købstædernes Forsikring har

  • check konkurrencedygtige priser
  • check gode dækninger
  • check hurtig skadesbehandling
  • check høj kundetilfredshed

Du kan tegne forsikringer til hus, bil, indbo, rejse og ulykke mv.

Dine behov ændrer sig

Det er en god ide løbende at få tjekket, om dine forsikringer dækker dine behov. Måske er dækningen ikke fulgt med dit liv, eller måske betaler du for meget i dit nuværende forsikringsselskab? Få det tjekket hos en af vores samarbejdspartnere.

Dine fordele

Som kunde i Vestjysk Bank kan du få et gratis forsikringstjek hos én af de tre forsikringsselskaber. Bestil blot et forsikringsmøde hos din rådgiver eller book et forsikringstjek her. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt.

Book et forsikringstjek

Udfyld formularen. Så bliver du kontaktet direkte af forsikringsselskabet.

Er du allerede kunde hos forsikringsselskabet?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Ved at udfylde formularen accepterer du, at vi sender dine oplysninger til vores samarbejdspartnere indenfor forsikring (Privatsikring, Vestjylland Forsikring eller Købstædernes Forsikring) med henblik på, at de kan aftale et møde med dig. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up