Tidsindskud

Få en opsparingskonto med en høj rente mod at binde dine penge i 6 eller 12 måneder. 

Generelt om Tidsindskud

Har du mere end 100.000 kr. stående på din konto, som du ikke skal bruge her og nu? Så kan du sætte dem ind på vores opsparingskonto Tidsindskud, hvor du opnår en højere rente end vores øvrige opsparingsprodukter mod at binde dine penge i en aftalt periode. 

Tidsindskud har pt. følgende rentesatser:

  • check 2,60% i rente ved binding i 6 eller 12 måneder

Betingelser

Der skal minimum indsættes 100.000 kr. på kontoen. Der kan ikke løbende indbetales eller hæves fra kontoen. Der beregnes 2,0% i dekort, hvis du ønsker at hæve fra kontoen eller opsiger den før tid.

Ved udløb opgøres kontoen og pengene overføres til en aftalt konto.

Gælder kun for helkunder. 

 

Hør mere om Tidsindskud

Er du interesseret i vores konto Tidsindskud, så kontakt din rådgiver direkte eller udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.

keyboard_arrow_up