Få en gebyrfri hverdag

Har du NemKonto i banken, og bruger du netbank, mobilbank og e-Boks, får du det, vi kalder gebyrfri hverdag*. Gebyrfri hverdag er for alle over 18 år.

Book et møde med os

Spar gebyret. Hvert år

Vi sparer tid, når du selv klarer de daglige bankforretninger i netbank. Og den besparelse sender vi videre til dig. Du får nemlig en række kontante besparelser, hvis du og din eventuelle samlever/ægtefælle er tilmeldt e-Boks og bruger vores netbank eller mobilbank. Derudover skal mindst én af jer have NemKonto i banken. Er du over 35 år, skal du endvidere have et forretningsomfang på mere end 100.000 kr.

Forretningsomfang er den samlede sum af de lån, realkreditlån og investeringer, som du har i Vestjysk Bank. Bemærk, at udlån og træk på kreditter tæller dobbelt.

Med gebyrfri hverdag* får du

Visa/Dankort

Gratis

Normalpris 200 kr./år

Mastercard standard debit

Gratis

Normalpris 200 kr./år

Mastercard guld debit

475 kr.

Normalpris 700 kr./år

Mastercard guld med kredit

625 kr.

Normalpris 950 kr./år

Mastercard Platin med kredit

1.300 kr.

Normalpris 1.600 kr./år

Euro i KONTANTEN automater

Gratis

Normalpris 40 kr./hævning

Kundegebyr

Gratis

Normalpris 47 kr./kvartal for kunder over 35 år

Netbank

Gratis

Normalpris 45 kr./kvartal

Indenlandske betalinger

Gratis

Normalt 2 kr./stk.

* Kunder over 35 år skal have et forretningsomfang på mere end 100.000 kr. for at få gebyrfri hverdag. Forretningsomfang er den samlede sum af de lån, realkreditlån og investeringer, som du har i Vestjysk Bank. Bemærk, at udlån og træk på kreditter tæller dobbelt.

3 ekstra fordele til dig, når du er helkunde i Vestjysk Bank

Snak med din rådgiver i telefonen, på Teams eller i banken

Du bestemmer, hvor det er nemmest for dig. Og husk, at en snak med din bankrådgiver behøver ikke at tage halve eller hele timer.

Rabatter og invitationer til arrangementer

Vi har løbende særlige fordele og rabatter til vores kunder. F.eks. kan du få rabat på billetten til TTH Holstebro og Haze. Du kan også få rabat på forlystelser i hele landet.

Her er ingen dumme spørgsmål

Tværtimod er det dumt ikke at få spurgt, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi svarer altid på en måde, så du kan forstå det.

Bliv ringet op for at komme i gang

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler nærmere.

Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up