Webinar: Få gode råd til din økonomi og sov godt om natten

Mange unge oplever lige nu, at prisstigninger æder deres budget, og det er svært at få pengene til at slå til. Deltag i vores webinar, hvor vi giver gode råd til dig, der overvejer at flytte hjemmefra eller som allerede har taget springet.

At flytte hjemmefra er både spændende og måske også en lille smule skræmmende, fordi der er så mange ting, du pludselig skal forholde dig til. Du har selv ansvaret for din økonomi og skal sørge for, at regningerne bliver betalt samtidig med, at der skal være penge til mad, tøj m.m.

Derfor vil vi gerne invitere dig til et webinar, hvor vi giver dig gode råd til, hvordan du kan få din økonomi til at hænge sammen på trods af stigende forbrugerpriser, energipriser og renter.

Hvad kan du forvente?

Som introduktion vil marketsdirektør Mads Madsen kort fortælle om baggrunden for, hvorfor vi lige nu oplever stigende priser på en lang række områder.

Herefter vil Dan Damgaard Rasmussen, forretningschef for ungeområdet, blandt andet forklare, hvordan du lægger et budget, så du har et godt overblik over dine udgifter.

Dan vil også komme med tips til, hvordan du finder flere penge i dit budget, selvom du måske synes, at du allerede har skåret alle unødvendige udgifter væk. Mange mennesker er ikke opmærksomme på, hvor mange penge de kan spare ved at ændre på en enkelt vane.

Afslutningsvis vil der være mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne via en chat-funktion.

Tid og sted

Webinaret bliver afholdt både den 3. april kl. 15.30 og tirsdag den 18. april kl. 16.30 og varer ca. 50 minutter.

På dagen modtager du et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i webinaret, du skal blot tilmelde dig senest den 17. april. Der er begrænset antal pladser til webinaret, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Tilmeld dig i formularen nedenfor.


 

Tilmeld dig webinaret

Sidste frist for tilmelding er 17. april.

Din situation lige nu:
Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up