Tilmelding til koncert

Musikfest i Vesterhavshallen med Båndsalat

Vi vil gerne invitere dig til et brag af en koncert lørdag den 20. april. Her vil det populære partyband Båndsalat spille stribevis af danske hits fra 80'erne og 90'erne.

Det bliver en festlig aften med fantastisk musik og god stemning, når Båndsalat giver koncert i Vesterhavshallen i Ringkøbing.

Båndsalat er kendt for at sparke gang i festen med gode vibrationer og et festfyrværkeri af musik. Deres energiske optræden og repertoire af kæmpehits fra 80’erne og 90’erne sætter med garanti gang i dansegulvet.

Praktisk information

Koncerten afholdes lørdag den 20. april kl. 21.00 i Vesterhavshallen, Kongevejen 54, 6950 Ringkøbing.

Tilmelding

Vi har et begrænset antal billetter, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Du er velkommen til også at tilmelde en ven. Det er gratis for jer begge to.

Tilmeldingsfristen er torsdag den 18. april.

Spisning

Der er mulighed for at tilkøbe en madbillet til 195 kr. og nyde en lækker buffet fra Kok Susgaard, inden koncerten starter. Læs mere her (husk at du kun skal købe madbilletten. Billetten til koncerten får du ved at tilmelde dig i formularen nedenfor.)

Tilmelding til koncerten

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata