Foreningskonto

I Vestjysk Bank ønsker vi at understøtte og bakke op om det gode og frivillige foreningsarbejde i det øst-, midt- og vestjyske område. 

Generelt om vores foreningskonto

Som foreningskunde i Vestjysk Bank får I:

  • check Professionelt bestyrelsesværktøj via Unioo
  • check Konti og kort efter behov
  • check Netbank 
  • check Specialiseret rådgivning

Vores foreningskonto har pt. følgende rentesatser. 

  • check 0,25% om året for beløb til og med 100.000 kr.
  • check 1,10% om året for den del af beløbet, der overstiger 100.000 kr. 

Renten er variabel. 

Professionelt bestyrelsesværktøj 

For at optimere arbejdet i bestyrelsen, får I adgang til Unioo, som er et bestyrelsesværktøj. Værktøjet hjælper jer med at samle og holde styr på de dokumenter, som vi som bank skal have adgang til for at overholde lovkrav fra Datatilsynet og Finanstilsynet. Derudover giver Unioo jer mulighed for automatisk kontingentopkrævning, billetsalg m.v.

Se mere om Unioo 

Kontakt os

Hør mere om at blive foreningskunde hos os ved at kontakte vores Foreningsservice på fs@vestjyskbank.dk eller tlf. 96 63 22 22.

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.

keyboard_arrow_up