Energiberegner

Prøv vores energiberegner og få forslag til, hvilke energiforbedringer der giver værdi for dig og din bolig.

Book et møde og få svar på, hvordan en energiforbedring kan finansieres

Få svar på om energiforbedringer er relevante for dig

Har du købt et nyt hus, skal du bygge til eller i gang med en renovering? Så kan det måske være relevant for dig at lave en energirenovering, som både kan mindske dit årlige energiforbrug og din CO2-udledning. Det kan være alt fra forbedring af dit indeklima eller omstilling til grøn energi til at få udskiftet oliefyret i kælderen til en mere energivenlig varmekilde. Med en energiberegning får du en liste over forskellige muligheder for energirenovering, du kan lave i netop dit hjem.

Læs mere om fordelene ved at energirenovere dit hus

10.000 kr. for at udskifte dit oliefyr

Som kunde i Totalkredit har du nu mulighed for at søge om et tilskud på 10.000 kr., hvis du udskifter dit oliefyr til en varmepumpe med energimærke A++ eller bedre. Kontakt blot din rådgiver, som kan udstede værdibeviset til dig. Du bør dog ikke vente for længe. Der er i alt 3.000 værdibeviser, som uddeles efter først til mølle-princippet. Se vilkår og betingelser her.

Prøv vores energiberegner

Indtast blot din adresse i beregneren nedenfor og se, om det er fordelagtigt for dig at energirenovere din bolig.

Overvejer du at energiforbedre dit hus?

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler nærmere omkring, hvordan det kan finansieres.

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up