Udstykningsgrund med smuk udsigt ud over vand

Grundlån

Har du fundet den perfekte byggegrund? Så kan du nu få et grundlån til 0%* i rente. Det er et af markedets billigste lån til køb af grund til hus eller sommerhus.

Hvornår bruges et grundlån?

Et grundlån er et billigt og fleksibelt lån til køb af grund til hus eller sommerhus. Lånet er særdeles attraktivt, hvis du har kig på en grund, men endnu ikke har helt styr på, hvordan huset skal se ud. Grundlånet kan ligeledes bruges, hvis du køber en eksisterende ejendom, som du planlægger at rive ned for at bygge nyt.

Grundlånet bruges fra den dag, du køber byggegrunden, og indtil dit hus eller sommerhus står færdigt. Dog max. ét år. Efterfølgende hjælper vi dig med at finde det bedste realkreditlån til den endelige finansiering af din bolig.

Fordele ved vores grundlån

  • 0%* i rente i 12 måneder
  • Lån op til 95% af grundens værdi (du skal typisk selv kunne udbetale 5%)
  • Ingen løbende afdrag
  • Når byggeriet er ved at være slut, hjælper vi med den endelige finansiering, så du får det bedste realkreditlån.
  • Når den endelige finansiering af byggeriet via Vestjysk Bank og Totalkredit er på plads, får du i øvrigt en rabat på 10.000 kr. på gebyrerne, når du har haft et grundlån hos os.

* Hovedstol: 1.000.000 kr., hvor der efter stiftelsesomkostninger bliver udbetalt kr. 973.675. Stiftelsesomkostningerne dækker over fast tinglysningsafgift 1.825 kr. og variabel tinglysningsafgift 14.500 kr. ved tinglysning af ejerpantebrev på 1.000.000 kr. samt  etableringsomkostninger på 10.000 kr. Løbetid: 1 år. Antal ydelser: 1. Årlig ydelse: 1.000.000 kr. Debitorrente (variabel): 0 %. Samlede kreditomkostning: 26.325 kr. Samlet tilbagebetaling: 1.000.000 kr. ÅOP (ikke medregnet forsikring): 2,7 %. Beregningerne er lavet ud fra, at kreditten er fuldt udnyttet. For at du kan kreditgodkendes, er det en forudsætning, at vi kan godkende dit byggeprojektet og din økonomi.

Hvad med finansiering af byggeriet?

Når du skal i gang med selve byggeriet, er der flere forskellige muligheder afhængig af, hvornår du skal betale for byggeriet. Ved mange byggefirmaer skal du først betale for huset, når det står helt færdigt. Hvis det er tilfældet, er det ofte smartest at få et realkreditlån på det tidspunkt. I nogle byggerier skal du betale i rater – eksempelvis når soklen er støbt, når huset er lukket mv. I så fald vil en byggekredit i mange tilfælde være det bedste for dig.

Der er dog mange forhold, der spiller ind – så få en snak med os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. Når den endelige finansiering via Vestjysk Bank og Totalkredit er på plads, får du i øvrigt en rabat på 10.000 kr. på gebyrerne, når du har haft et grundlån hos os.

Vestjysk Bank Privatraadgiver Henriette D Bach Holstebro

Henriette er en af vores boligeksperter

Hun ved en masse om boligfinansiering og kan hjælpe dig med at sikre, at du får det lån, som er bedst for dig og dine behov.

Henriette Dohm Bach

Privatrådgiver, Holstebro

Book et boligmøde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler nærmere.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata