Fyr-dit-fyr

Er du boligejer, og overvejer du at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en grønnere varmekilde? Så kan du som et led i kampagnen fyr-dit-fyr optage et lån, hvor du sparer tinglysningsafgiften og oprettelsesgebyret.

Fordele ved et fyr dit fyr-lån

  • Attraktiv rente
  • Du betaler 0 kr. i tinglysningsafgift
  • Du betaler 0 kr. i oprettelsesgebyr
  • Løbetiden på lånet er max. 20 år

Vilkår

  • Min 90% af Lånet skal anvendes til udskiftning af fyr.
  • Lånet forudsætter almindelig kreditvurdering og sikkerhed i form af ejerpantebrev.
  • Eksempel på besparelse: Hvis du tager et lån på 150.000 kr. til udskiftning af dit olie- eller gasfyr, vil du kunne spare tinglysningsafgiften på 4.025 kr. samt oprettelsesgebyr på samlet 5.200 kr.

Grøn omstilling af samfundet

Bag initiativet fyr dit fyr-kampagnen står regeringen og bankernes interesseorganisation Finans Danmark, som Vestjysk Bank er en del af. Partnerskabet er et vigtigt led i den grønne omstilling af samfundet.

Sådan får du et fyr dit fyr-lån

Det er let og enkelt. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Forbehold: Fyr dit fyr-lånet forudsætter altid almindelig kreditgodkendelse. Endeligt tilbud fastsættes ud fra en samlet vurdering. Vi tager forbehold for fejl og mangler.

Er du interesseret i et fyr dit fyr lån?

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Energiberegneren

Prøv vores energiberegner og få estimat på, hvilke energiforbedringer der giver værdi for dig og din bolig. Du kan også få besøg af en energikonsulent, som kan hjælpe med råd og vejledning. Læs mere her

Fyr-dit-fyr

Vil du skifte dit olie- eller gasfyr ud med en grønnere varmekilde, så kan du som et led i kampagnen fyr-dit-fyr optage et lån, hvor du sparer tinglysningsafgiften og oprettelsesgebyret. Læs mere her.

Fra fyr til pumpe

Igennem vores samarbejde med Totalkredit og NRGi, kan du trygt og nemt få hjælp, hvis du ønsker at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en luft til vand-varmepumpe. Læs mere