Varmepumpe i en grøn have med fliser.

Fra fyr til varmepumpe - trygt og nemt

Overvejer du at skifte dit fyr ud med en varmepumpe – men er gået i stå i processen og al den information, du får som boligejer? Og har du ikke udsigt til at kunne få fjernvarme?

Så har vi godt nyt: Du kan få hjælp til det hele, fra start til slut – uden at du skal holde styr på tekniske detaljer og forskellige håndværkere.

Totalkredit samarbejder nemlig med energi- og rådgivningsvirksomheden NRGi om en særlig løsning til boligejere, der har lån i Totalkredit og ønsker at få en luft til vand-varmepumpe. Vi ønsker at hjælpe kunderne med at nedbringe deres CO2-udledning – og et af de tiltag, der har størst effekt, er at udskifte fyret med en varmepumpe.

Den helt rigtige varmepumpe til dig

NRGi har et tilbud til dig som Totalkredit-kunde, så du trygt og nemt kan skifte fyret ud med en varmepumpe. Du får bl.a.:

  • rådgivning og hjælp til at vælge den helt rigtige luft til vand-varmepumpe
  • én fast kontaktperson fra NRGi, som er med hele vejen, styrer processen og holder styr på alle detaljerne
  • levering og installation, efterfølgende servicebesøg og et årligt servicetjek de første to år
  • en varmepumpe, der er støjsvag og af høj kvalitet.

Er det noget for dig?

Tilbuddet kan være relevant for dig, hvis:

  • du bor i et parcelhus, rækkehus, tofamiliehus eller stuehus på en landejendom. Tilbuddet omfatter også sommerhuse
  • du i dag har et fyr til olie, naturgas eller biomasse, fx træpiller - eller hvis du varmer huset eller sommerhuset op med el.
  • der er ikke fjernvarme i det område, du bor i, og heller ikke planer om fjernvarme.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Energiberegneren

Prøv vores energiberegner og få estimat på, hvilke energiforbedringer der giver værdi for dig og din bolig. Du kan også få besøg af en energikonsulent, som kan hjælpe med råd og vejledning. Læs mere her

Fyr-dit-fyr

Vil du skifte dit olie- eller gasfyr ud med en grønnere varmekilde, så kan du som et led i kampagnen fyr-dit-fyr optage et lån, hvor du sparer tinglysningsafgiften og oprettelsesgebyret. Læs mere her.

Fra fyr til pumpe

Igennem vores samarbejde med Totalkredit og NRGi, kan du trygt og nemt få hjælp, hvis du ønsker at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en luft til vand-varmepumpe. Læs mere