Hvilket boliglån er billigst?

Hvis du sammenligner renten på et realkreditlån og et almindelig banklån, er realkreditlånet normalt det billigste.

Book et møde og få svar på, hvilket lån du skal vælge

Derfor er realkreditlån normalt billigst

Grunden til, at realkreditlån er det billigste, er, at realkreditselskabet får førstepant i din bolig, og derfor kan de tilbyde nogle attraktive renter. Du bør derfor altid låne alt det, du kan som realkreditlån (80% af prisen ved køb af hus og lejlighed). Resten kan du låne som banklån. Ligesom et banklån, får du realkreditlånet gennem din bank. Vi samarbejder med Totalkredit på realkreditområdet, så det er deres realkreditlån, vi tilbyder.

Hvornår skal jeg bruge et boliglån i banken?

Du kan få brug for et boliglån i banken til at finansiere den del, som du ikke kan få via et realkreditlån. Desuden har du typisk brug for et boliglån, når du skal bygge om eller renovere din nuværende bolig. I den forbindelse vil du naturligvis gerne vide, hvad renten på boliglånet er. Svaret er dog desværre ikke entydigt.

Den laveste rente på boliglån

Sammenligner du renten på boliglån på f.eks. Mybanker, vil du ofte opleve, at der ikke er en enkelt rentesats for boliglån. Renten afhænger af din økonomiske situation - din gæld, din formue, dit rådighedsbeløb og hvilken sikkerhed, du kan stille i boligen. Jo mere sikkerhed i boligen og jo bedre økonomi, desto lavere vil renten på dit boliglån være.

Læs mere om vores boliglån.

Bliv ringet op om bolig

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up